ΟΦΗ: “Ανοιχτό” το θέμα της ενίσχυσης

Μιλώντας στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ, ο Νταμπράουσκας δήλωσε χαρούμενος με τις μεταγραφές που έγιναν στην ομάδα του, ενώ δεν ξεκαθάρισε αν η έλευση του Γκλάζερ, είναι η τελευταία μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου οπότε και ολοκληρώνεται η περίοδος απόκτησης ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Αναφερόμενος στην περίπτωση του Νταν Γκλάζερ και αν αυτή ήταν η τελευταία κίνηση της διοίκησης, είπε:

“Αυτή η μεταγραφή είναι πιθανότατα και η τελευταία φετινή για το κλαμπ, χωρίς όμως να

αποκλείει να πραγματοποιηθεί και κάποια ακόμα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το πώς προσεγγίσαμε τους παίκτες, συνεργαστήκαμε άψογα με την διοίκηση. Όλοι έκαναν τη δουλειά τους και ο Ιβάν Σλάβοβ και ο Μηνάς Λυσάνδρου και εγώ.
Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις ήμασταν τυχεροί όπως με τον Γκλάζερ. Είναι ένας παίκτης με μεγάλη ποιότητα και μπορέσαμε να τον κλείσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο που κάναμε τις προσεγγίσεις μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για το πώς κινηθήκαμε σε αυτή την περίοδο των μεταγραφών.

Εάν υπάρξει, ξαφνικά μια περίπτωση καλής περίπτωσης ποδοσφαιριστή που μας αρέσει πραγματικά, τότε ίσως κάνουμε μια ακόμη κίνηση. Προς το παρόν όμως, μέχρι τον Ιανουάριο θεωρώ ότι είμαστε καλυμένοι και τώρα πρέπει να αρχίσουμε να προβλέπουμε, τι μπορεί να συμβεί, εάν έχουμε κάποια αδυναμία τον χειμώνα».

Ερωτηθείς για τον αγώνα με τη Λαμία που είναι προγραμματισμένος το ερχόμενο Σάββατο (4η αγωνιστική), απάντησε:

“Πρέπει να ξεχάσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Τώρα είναι ένα νέο παιχνίδι, μία νέα εβδομάδα. Είχαμε δύο εβδομάδες διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων και από την εμπειρία μου με τον ΟΦΗ, όταν η ομάδα επιστρέφει μετά από διακοπή, δεν είναι εύκολο. Δεν έχει καλή ισορροπία, δεν ξέρουμε ποιος είναι σε καλή φόρμα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να εστιάσουμε στην προετοιμασία και στις προπονήσεις μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις προπονήσεις μας χθες και σήμερα, έχω ακόμη να δείξω στους παίκτες πολλά βίντεο και πρέπει να ξεχάσουμε τις νίκες μας και να εστιάσουμε σε αυτά που έχουμε να κάνουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα