Ωδεύει το Overwatch προς τα Nintendo Switch;

Μάλλον αυτό το leak δεν ήταν μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας...

Η αγγελία μιας επίσημης θήκης του Nintendo Switch με θέμα το Overwatch εμφανίστηκε στο Amazon, έδωσε χώρο σε νέες φήμες περί κυκλοφορίας του shooter της Blizzard και στη φορητή κονσόλα της Nintendo.

Η γνωστή προσωπικότητα στον χώρο του Twitter,

@Wario64, διέδωσε τη συγκεκριμένη αγγελία, η οποία τελικά μετά από λίγο "κατέβηκε" από την ιστοσελίδα του Amazon, φουντώνοντας ακόμη περισσότερο τις φήμες.

Πέρα από το design της θήκης, το αξιοσημείωτο στοιχείο αυτής της αγγελίας ήταν στην περιγραφή του, "επίσημο αναγνωρισμένο προϊόν των Nintendo και Blizzard Entertainment".

Για άλλη μία φορά, οι φήμες δεν δημιουργήθηκαν χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις, καθώς ξανά το Amazon "έδειξε" νωρίς τα χαρτιά του, ακόμη και αν αυτά ανήκουν σε άλλες εταιρείες. Εξάλλου, ποιος ο λόγος μιας Overwatch-themed θήκης για τα Nintendo Switch, όταν το ίδιο το παιχνίδι δεν είναι διαθέσιμο στην ίδια κονσόλα;

O Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN Greece και βγαίνει από την σπηλιά του 3 φορές το χρόνο, για να διαδώσει τη σημασία των memes στο κοινωνικο-οικονομικο-πολιτικό Zeitgeist.

IGN GreeceΈρχονται αλλαγές στο Overwatch LeagueΑνακοινώθηκε η τριετής επέτειος του OverwatchΗ Geguri ονομάστηκε μία από τους αρχηγούς της επόμενης γενιάς

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα