Η πρώτη του ΠΑΟΚ με εικόνα (vid)

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη Δευτέρα (26/8) την προετοιμασία του για τη σεζόν 2019-2020 με λίγους επαγγελματίες παίκτες στην πρώτη προπόνηση, πολλούς εφήβους και... έντονο προβληματισμό για το πώς θα διαμορφωθεί το ρόστερ, καθώς τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ΚΑΕ είναι μεγάλα.
Στην πρώτη προπόνηση στο "Παλατάκι" συμμετείχαν οι Βαγγέλης Μαργαρίτης και Σταύρος Σχίζας, που είναι οι δύο παίκτες με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, όπως και οι Καραμανώλης
και Καρράς. Μαζί ξεκίνησε και ο Απόλλων Τσόχλας, για τον οποίο μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με την παραμονή του στην ομάδα.

Παρόντες ήταν πολλά μέλη της εφηβικής ομάδας, καθώς και κάποιοι επαγγελματίες, που αναμένεται να έχουν βοηθητικό ρόλο αυτές τις πρώτες μέρες.Ο λόγος για τους Μανούσο (την περασμένη σεζόν ήταν στο Πευκοχώρι) και Νικολαΐδη (ο οποίος ανήκει στο Ανατόλια), ενώ σήημερα είναι πιθανό να προστεθεί και ο Τσιάρας, που είχε βρεθεί και πέρσι τέτοιο καιρό στο "Παλατάκι" για ανάλογο ρόλο.

Ο Κώστας Φλεβαράκης, βεβαίως, είναι σε αναζήτηση παικτών που θα στελεχώσουν περαιτέρω το ρόστερ, τόσο Ελλήνων, όσο και ξένων. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις σε αυτό το τόσο σοβαρό θέμα.

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε σήμερα (27/8) στη δημοσιότητα βίντεο με στιγμιότυπα από την πρώτη προπόνηση της ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα