Οδεύει προς -3 ο Παναθηναϊκός

Κοντά στην οριστική ποινή αφαίρεσης των τριών βαθμών βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, λόγω της μη εξόφλησης των οφειλομένων στον Γενς Βέμερ.

Οι πράσινοι δεν κατάφεραν μέχρι στιγμής να πετύχουν κάποιο διακανονισμό με τον Γερμανό, η διορία των πέντε ημερών εκπνέει - σύμφωνα με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού - το μεσημέρι του Σαββάτου, και εφόσον δεν αλλάξει κάτι μέχρι τότε, θα τους επιβληθεί
οριστικά και αμετάκλητα η αφαίρεση τριών πόντων, κάτι που σημαίνει πως το "τριφύλλι" θα μετρά πλέον 32 βαθμούς και θα είναι στη 10η θέση.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού καταβάλλουν προσπάθεια για να έρθουν σε συμφωνία με τον νομικό εκπρόσωπο του Βέμερ και θα συνεχίσουν τις επαφές τους μέχρι το πρωί του Σαββάτου, προτείνοντας άμεση καταβολή μέρος των οφειλόμενων και αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού σε οκτώ δόσεις. Αν η πλευρά του Βέμερ δεν δεχθεί την πρόταση του Τριφυλλιού, τότε θα αφαιρεθούν οριστικά οι τρεις βαθμοί από το σύλλογο και θα επιβληθεί νέα αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό. Σε αυτή την περίπτωση, οι Πράσινοι θα έχουν πέντε ημέρες προθεσμία (μετά το ματς με τον Πανιώνιο) για να αποπληρώσουν το σύνολο του ποσού και να πάρουν πίσω τους βαθμούς, ενώ στην τρίτη αφαίρεση βαθμών, ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί αυτομάτως με υποβιβασμό.

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός αναμένει και τη συνεδρίαση επιτροπής της ΕΠΟ και την απάντηση της Ομοσπονδίας, αναφορικά με το ερώτημα που είχε υποβάλλει για το αν οφείλει να πληρώσει τη δόση ή ολόκληρο το ποσό προς τον Βέμερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα