"Δεν είναι μόνο ο Λάζαρος, όλοι αξίζετε συγχαρητήρια"

Εξαιρετικό κλίμα υπήρχε το πρωί της Παρασκευής (20/4) στα Σπάτα. Και πως να μην υπήρχε άλλωστε από τη στιγμή που η ΑΕΚ χρειάζεται μόλις έναν βαθμό προκειμένου να εξασφαλίσει την κατάκτηση του τίτλου, ενώ την ίδια στιγμή βρίσκεται ήδη στον τελικό κυπέλλου για τρίτη διαδοχική σεζόν. Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλησε να δώσει τα συγχαρητήριά του σε όλη την ομάδα, για τον τρόπο που κατάφεραν οι παίκτες να πάρουν την πρόκριση στον τελικό της 12ης Μαϊου:

“Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια γι' αυτό που πετύχατε και να ξέρετε πως τα αξίζετε όλοι αυτά
τα συγχαρητήρια γιατί όλοι φέρατε την πρόκριση. Ήταν η ποιότητα του Λάζαρου και το γκολ που πέτυχε, αλλά όχι μόνο. Ήταν αυτός που εκτέλεσε το κόρνερ, αυτός που πήδηξε στην κεφαλιά για το κόρνερ, όλοι σας. Συγχαρητήρια για την πρόκριση, συγχαρητήρια για την προσπάθεια και πιο πολύ απ’ όλα συγχαρητήρια για τη νοοτροπία που δείξατε, να κυνηγήσετε μέχρι το 94’ το γκολ για να πάρουμε την πρόκριση.

Αξίζετε όλοι ένα μεγάλο μπράβο. Όλοι, διότι όλοι βοήθησαν. Τώρα πάμε για το παιχνίδι την Κυριακή. Ξέρετε όλοι τι θα γίνει σ’ αυτό το ματς. Εμείς πρέπει να το δούμε σαν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και να κάνουμε αυτό που πρέπει για να πάρουμε τη νίκη", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Ισπανού τεχνικού.
Keywords
Τυχαία Θέματα