«Όχι» στην ανανέωση με Μονακό από τον Λεμάρ

Μόνο αρνητικές απαντήσεις έχει δώσει μέχρι τώρα ο Τομά Λεμάρ στις προτάσεις της διοίκησης της Μονακό για την ανανέωση της συνεργασίας τους, γεγονός που ενθαρρύνει το ενδιαφέρον της Αρσεναλ και της Λίβερπουλ για τον Γάλλο μέσο.

Οι Μονεγάσκοι έχουν επανειλημμένα προσπαθήσει να τον πείσουν να επεκτείνει το συμβόλαιό του πέρα από το 2020, με ισχυρό κίνητρο τη γενναία αύξηση των αποδοχών του, οι οποίες αυτή τη στιγμή ανέρχονται σε 25 χιλ. ευρώ την εβδομάδα.

Ο Λεμάρ
θεωρείται μεταγραφικός στόχος της Αρσεναλ και της Λίβερπουλ. Μάλιστα, η δεύτερη επρόκειτο να κάνει πρόταση κοντά στα 100 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο για να αντικαταστήσει τον Κουτίνιο με τον Λεμάρ, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Ο παίκτης όμως έχει απορρίψει όλες τις προσφορές και φέρεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από το πριγκιπάτο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε προτείνει για εκείνον 25 εκατ. ευρώ το 2016, ενώ ενδιαφέρονταν επίσης Μπαρτσελόνα και Τσέλσι. Η αξία του όμως μάλλον θα ξεπεράσει τα 110 εκατ. ευρώ το ερχόμενο καλοκαίρι.
Keywords
Τυχαία Θέματα