Ομπράντοβιτς για το μέλλον του: «Έχω πάθος για αυτό που κάνω, δεν ξέρω…» (video)

Αναλυτικά:

«Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει η επόμενη ημέρα, όπως προείπα είμαι πολύ χαρούμενος που κάνω την δουλειά μου. Δουλεύω στην ομάδα μου, την Παρτίζαν, έχουμε κάτι φανταστικό, για το οποίο μιλάει όλη η Ευρώπη. Οι οπαδοί μας είναι άνθρωποι που μας στηρίζουν ό,τι και αν συμβαίνει και βοηθούν πάντα την ομάδα. Υπάρχει το πρόσφατο παράδειγμα του τελευταίου ματς, όταν βρεθήκαμε πίσω με 24 πόντους διαφορά (σ.σ. κόντρα στη Μακάμπι), αλλά οι οπαδοί έκαναν σαν να κερδίζουμε με 50 πόντους.

Συνέχισαν να μας πιστεύουν και μας έδωσαν ενέργεια να γυρίσουμε το ματς. Κάθε παιχνίδι όμως είναι ακριβώς

έτσι, οπότε όσο έχω ακόμη αυτό το πάθος για το μπάσκετ θα συνεχίσω. Για πόσο; Πραγματικά δεν ξέρω. Δεν μπορώ καν να το σκεφτώ έτσι, ότι θα σταματήσω την τάδε μέρα ή εκείνη την στιγμή. Σε ένα μήνα, σε ένα χρόνο, σε δέκα χρόνια.

Πραγματικά δεν μπορώ να το ξέρω. Πριν τρεις ημέρες παίξαμε κόντρα στη Τσιμπόνα, όπου προπονεί ο γιος του κόουτς Ρέπεσα και αστειεύτηκα ότι έπαιξα κόντρα στον πατέρα, τον γιο και τώρα ίσως να πρέπει να περιμένω τον γιο του για ένα παιχνίδι απέναντι του! Ισως μετά σκεφτώ να σταματήσω, αλλά όχι, ήταν ένα πολύ ωραίο αστείο».

Keywords
Τυχαία Θέματα