Η απάντηση του Φαμπιάνο όταν τον ρωτάνε για τον ΠΑΟΚ!

Ο Άρης δεν μπορεί να δώσει τα 700 χιλιάρικα που ψάχνει ο Φαμπιάνο. Αινιγματικός για το μέλλον του ο βραζιλιάνος που δεν επιβεβαίωνει, αλλά δεν διαψεύδει το ενδεχόμενο να πάει στον ΠΑΟΚ!

Ο Άρης και κρούσεις έκανε και προσπάθειες να ανανεώσει τον Φαμπιάνο. Ο βραζιλιάνος φαίνεται όμως πως έχει αποφασίσει να φύγει. Παρά το… πρέσινγκ των συμπαικτών του δεν επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Ούτε το διαψεύδει όμως.

Ο Φαμπιάνο διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στον Άρη. Παρά τις προσπάθειες που έκανε ο Καρυπίδης για ανανέωση, ο βραζιλιάνος δεν απάντησε. Συμβόλαιο κοντά στις 700 χιλιάδες ευρώ δεν μπορεί να του δώσει ο Άρης. Αυτά τα χρήματα κυκλοφορεί, ότι ψάχνει ο στόπερ του Άρη. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά ο Άρης δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του.

Ο Φαμπιάνο όλα δείχνουν οτι δεν θα μείνει στον Άρη. Αλλά δεν θέλει να φύγει και από την Ελλάδα, αφού η σύντροφος του είναι ελληνίδα και Θεσσαλονικιά!

Το τελευταίο διάστημα με τις φήμες για τον ΠΑΟΚ να έχουν φουντώσει και το Sportime να έχει αποκαλύψει όλα τα σχετικά, ο Φαμπιάνο δέχεται καθημερινά ερωτήσεις και ασφυκτικό πρέσινγκ όσον αφορά στο μέλλον από τους συμπαίκτες του!

Αλλά του βραζιλιάνου δεν του παίρνει κανένας λέξη! Ακόμα και στην ερώτηση αν έχει υπογράψει στον ΠΑΟΚ, ο Φαμπιάνο απαντάει με ένα… χαμόγελο, χωρίς τίποτα περισσότερο. Ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει το παραμικρό.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα