Ομπαμεγιάνγκ: «Η Μαρσέιγ δεν πήρε το μάθημα της από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό»

Το παιχνίδι της Μαρσέιγ με την Μετς σχολίασε ο Πιέρ – Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ. Η ομάδα του Μαρθελίνο δεν κατάφερε να κερδίσει εκείνη του Λάζλο Μπόλονι των 10 παικτών για την 2η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της γαλλικής ομάδας στάθηκε τόσο στο αποτελέσμα, όσο και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Ομπαμεγιάνγκ ισχυρίστηκε ότι η Μαρσέιγ δεν έχει πάρει το μάθημα της ύστερα από τον αποκλεισμό για τη συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Όταν έχεις το ματς στα χέρια σου όπως στο πρώτο ημίχρονο πρέπει να ξέρεις να το τελειώσεις. Μπροστά δεν κάναμε τη δουλειά, αν και είχαμε τις ευκαιρίες. Βάλαμε τον εαυτόν μας σε κίνδυνο. Πρέπει να τελειώσουμε τα ματς πολύ πιο πριν. Έχω την εντύπωση ότι δεν πήρανε το μάθημα από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς ζήσαμε το ίδιο πράγματα στα μέσα της εβδομάδας. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να δουλέψουμε. Νομίζω ότι μπορούμε να αποκτήσουμε ωριμότητα για να διαχειριστούμε καλύτερα αυτές τις συνθήκες», είπε μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα