Ο Ζαμπά τραβάει τα βλέμματα

Ο Λεό Ζαμπά μαγνητίζει το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού κόσμου στη Λατινική Αμερική. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είχε σύντομο δρόμο την περασμένη σεζόν στη διοργάνωση του Europa League, όμως, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πρόλαβε να δείξει πτυχές του πλούσιου ταλέντου του, με αποτέλεσμα να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του.
Σε αφιέρωμα της λατινοαμερικάνικης ιστοσελίδας balonlatino.net μετά τον τελικό
της διοργάνωσης μεταξύ της Τσέλσι και της Άρσεναλ σχετικά με τους έντεκα καλύτερους ποδοσφαιριστές από τη Νότια Αμερική (ένας σε κάθε θέση), που πήραν μέρος την περασμένη σεζόν στη διοργάνωση, συμπεριέλαβε και τον Ζαμπά, ως τον κορυφαίο δεξιό μεσοεπιθετικό.
Μάλιστα, όπως γράφει η ιστοσελίδα στο αφιέρωμά της, "μπορεί ο Ζαμπά να είναι ο πιο άγνωστος ποδοσφαιριστής αυτής της ιδανικής ενδεκάδας, αλλά είναι αυτός που άφησε άριστες εντυπώσεις στους αγώνες που έπαιξε. Η ομάδα του δεν κατάφερε να περάσει από τη φάση των ομίλων, αλλά ο ίδιος έκανε το καλύτερο δυνατό μέχρι και την τελευταία αγωνιστική αυτής της φάσης. Αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια, σκόραρε δυο φορές και δημιούργησε άλλα τρία γκολ, μοιράζοντας τρεις ασίστ".

Στην ιδανική λατινοαμερικάνικη ενδεκάδα του Europa League της σεζόν 2018-2019, όπως την κατέγραψε η ιστοσελίδα, συμπεριλαμβάνονται οι:

Τερματοφύλακας: Νέτο (Βαλένθια)

Άμυνα: Ντέιβιντ Άμπραχαμ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης) (μπακ), Ραμίρο Φούνες Μόρι (Βιγιαρεάλ) (κεντρικός αμυντικός), Νταβίντ Λουίζ (Τσέλσι) (κεντρικός αμυντικός), Σίντνεϊ (Μπέτις) (μπακ)
Κέντρο: Έβερ Μπανέγα (Σεβίλλη) (αμυντικός μέσος), Λούκας Τορέιρα (Άρσεναλ) (αμυντικός μέσος) ,Τζιοβάνι Λο Σέλσο (Μπέτις) (επιτελικός μέσος), Λεό Ζαμπά (ΠΑΟΚ) (δεξιός μεσοεπιθετικός), Γουίλιαν (Τσέλσι) (αριστερός μεσοεπιθετικός)

Σέντερ φορ: Εμίλιο Ζελάγια (Απόλλων Λεμεσού)
Keywords
Τυχαία Θέματα