Η…Ζοζεφίν στα υπέρ του Ολυμπιακού για Μπεργκ, η Ευρώπη για Σκρτελ

Οργασμός συζητήσεων και διαπραγματεύσεων στον Ολυμπιακό σχεδόν σε κάθε θέση. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν στους τίτλους και γεμίζουν το ρόστερ τους με ταλέντο αλλά και παίκτες ώριμους και έμπειρους που θα δώσουν άλλου είδους βοήθεια.

Οι θέσεις του κεντρικού αμυντικού και του επιθετικού είναι αυτές που οι Πειραιώτες έχουν ρίξει το βάρος.

Η Εύρωπη το δέλεαρ για Σκρτελ

Το όνομα του Σλοβάκου Σκρτελ είναι πολύ ψηλά στη λίστα, καθώς και του Σεμέδο. Οι Τούρκοι

μπορεί να έγραφαν χθες για οριστική συμφωνία, αλλά στον Ολυμπιακό δεν το επιβεβαιώνουν. Ενδιαφέρον σαφώς και υπάρχει, διαπραγματεύσεις εννοείται πως υπάρχουν, αλλά οριστική συμφωνία δεν υπάρχει τουλάχιστον ακόμα.

Στα υπέρ του Ολυμπιακού στις συζητήσεις με τον Σλοβάκο το γεγονός πως η κακή χρονιά της Φενέρ την άφησε εκτός Ευρώπης. Ο Σκρτελ θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και το γεγονός πως οι Τούρκοι θα περιοριστούν στα εντός των συνόρων παιχνίδια είναι κάτι που τον φρενάρει. Ήταν άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο δεν συνέχισε στα καναρίνια και ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Ολυμπιακός δίνει στον Σλοβάκο την δυνατότητα να παίξει και πάλι στην Ευρώπη κάτι που του δίνει έξτρα πόντους.

Οι Ρέιντζερς που έχουν επίσης προσεγγίσει τον παίκτη έχουν ως άσο στο μανίκι τους την φίλια του Σκρτελ με τον πρώην συμπαίκτη του στην Λίβερπουλ Στίβεν Τζέραρντ που βρίσκεται στο στιμόνι της Σκοτσέζικης ομάδας.

Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να έχει μπει ένα τέλος στην υπόθεση σχετικά σύντομα.

Το "ατού" του Ολυμπιακού...

Η άλλη περίπτωση που ο Ολυμπιακός τρέχει είναι αυτή του επιθετικού. Το όνομα του Μπεργκ είναι στις… επάλξεις και οι επαφές συνεχείς. Υπάρχουν «σύμμαχοι», αλλά και εμπόδια. Για παράδειγμα ο Σουηδός θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και μάλιστα σε ομάδα στην οποία θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή. Υπάρχει όμως διαφορά στα χρήματα. Ο Ολυμπιακός προσφέρει 1,5 εκ ευρώ για διετές συμβόλαιο, όμως ο παίκτης ζητά 2εκ για κλειστό διετές. Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως η διαφορά μπορεί να εκμηδενιστεί από το γεγονός πως ο Μάρκους θα επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο και σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ύστερα από την παρουσία του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το μεγάλο ατού του Ολυμπιακού στην περίπτωση αυτή είναι…η Ζοζεφίν. Η σύζυγος του Μάρκους Μπεργκ θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, της αρέσει η προοπτική να ζήσει εκ νέου στην χώρα μας, ενώ οι οικογένεια έχει και δικό της σπίτι στα Νότια Προάστια. Αυτό ίσως είναι καταλυτικό για τη συνέχεια των διαπραγματεύσεων για να ντυθεί ο Σουηδός στα ερυθρόλευκα.

View this post on Instagram

Happy birthday to you my beautiful wlife ❤️ @josieswall you are the most amazing person on this planet, me and the kids are blessed that you are the captain on our ship and always keeping us in the right direction

Keywords
Τυχαία Θέματα