Ο Τσάβι στα μάτια των κορυφαίων

1. Σεσκ Φάμπρεγκας :

"Σπαταλάμε χρόνο να ψάχνουμε τον αντικαταστάτη του Τσάβι. Δεν υπάρχει αντικαταστάτης του Τσάβι."

2. Σερ Άλεξ Φέργκιουσον :

"Το πρόβλημά μου με την Μπαρσελόνα δεν ήταν στην πραγματικότητα ο Μέσι. Ήταν ο Ινιέστα και ο Τσάβι. Θα μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα όλη τη νύχτα."

3. Πεπ Γκουαρδιόλα :

"Ελπίζω στο μέλλον, οι παίκτες να μάθουν από αυτόν όπως έμαθα και εγώ την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Δεν υπήρξε μέρα να μην τον
βλέπω να το χαίρεται. Έπαιζε ακόμη και τραυματίας."

4. Χόρχε Βαλντάνο :

"Αν το ποδόσφαιρο ήταν επιστήμη ο Τσάβι θα ήταν αυτός που θα το είχε ανακαλύψει. Με την μπάλα στα πόδια δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να επικοινωνεί πιο έξυπνα με όλους τους συμπαίκτες του στο γήπεδο."

5. Λέο Μέσι :

"Είναι ο καλύτερος Ισπανός ποδοσφαιριστής στην ιστορία."

6. Τζέιμι Κάραγκερ :

"Είναι ο καλύτερος Ισπανός ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και ο πιο ντελικάτος μέσος που έχω αντικρίσει. Δεν φτιάχνουμε τέτοιους παίκτες στην Αγγλία. Είναι σε άλλο επίπεδο."

7. Χρίστο Στόιτσκοφ :

"Από το πρώτο ως το τελευταίο του παιχνίδι με την Μπαρσελόνα ήταν ο πιο καθοριστικός ποδοσφαιριστής. Υπάρχει μόνο προ και μετά Τσάβι εποχή στην Μπαρσελόνα."

8. Κάρλες Πουγιόλ :

"Η μηχανή, το στυλ, το μυαλό και ο υπεύθυνος για μια από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών."

9. Μίτσελ :

"Ένας από τους τελευταίους ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρει το άθλημα και για αυτό θέλει να συνεχίσει και να βοηθήσει το ποδόσφαιρο ως προπονητής."

10. Γιόχαν Κρόιφ :

"Αν ο Τσάβι είναι σε κακή ημέρα, η Μπαρσελόνα είναι κακή. Είναι αυτός που δίνει τον ρυθμό. Αυτός που την κάνει να λειτουργεί. Είναι ξεχωριστός."
Keywords
Τυχαία Θέματα