Ο τελικός στο ΟΑΚΑ, χωρίς VAR και με «ψαλιδισμένα» εισιτήρια

Στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ κι όχι στη Νέα Υόρκη (όπως είχε προταθεί κάποια στιγμή για τον φόβο των Ιουδαίων) θα φιλοξενηθεί κι εφέτος ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μόνο που θα γίνει χωρίς τη χρήση VAR, αφού δεν θα είναι εγκατεστημένο.

Οι ειδήσεις αναφορικά με τον τελικό βγήκαν
από το στόμα του Μάνου Γαβριηλίδη, που είναι ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ και μίλησε στον «Arena FM 89,4».

Να κάποιες από τις δηλώσεις του:

«Ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Αυτό είναι το σωστό, γιατί είναι το πιο ασφαλές γήπεδο στην Ελλάδα. Νομίζω πως πρέπει να γίνει στο ΟΑΚΑ, με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, αλλά να υπάρχει ασφάλεια. Πιθανόν κάποιοι φοβούμενοι τα επεισόδια, να είπαν να μην γίνει στο ΟΑΚΑ ο τελικός, όμως σε εμένα δεν έφτασε αυτό», είπε κ. ο Γαβριηλίδης.

Για το θέμα της ασφάλειας ανέφερε: «Σύσκεψη θα γίνει, όπως γίνεται πάντα, αλλά επειδή μεσολαβεί και το Πάσχα και οι μέρες είναι λιγοστές, δεν θα έχουμε πολύ χρόνο να αποφασίσουμε. Όσον αφορά τους ημιτελικούς, την Μεγάλη Πέμπτη θα γίνουν οι ρεβάνς μάλλον. Γίνεται συζήτηση της ΕΠΟ, των ομάδων και του καναλιού για να παρθεί η τελική απόφαση. Χλωμό το βλέπω να έχουμε VAR στον τελικό πάντως. Είναι λίγες μέρες, δεν νομίζω να προλάβουν να είναι έτοιμοι γι’ αυτό».

Θυμίζουμε ότι πέρυσι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πήραν από 13.000 εισιτήρια για να μοιράσουν στον κόσμο τους.

Με βάση τα σκορ των πρώτων ημιτελικών οι δύο ομάδες έχουν και πάλι μεγάλες πιθανότητες να βρεθούν αντίπαλες σε τρίτο σερί τελικό κυπέλλου.

Και αυτή τη φορά οι πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι θα ζητηθεί μείωση σημαντικού αριθμού εισιτηρίων που ενδέχεται να φτάσει και τις 6.000.

Να πάρουν δηλαδή, οι δύο φιναλίστ από 3.000 εισιτήρια λιγότερα με προφανή στόχο τον καλύτερο δυνατό έλεγχο των οπαδών των δύο δικεφάλων από τις αρχές.
Keywords
Τυχαία Θέματα