Ο Στέρλινγκ ακούει τη… μαμά του

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ αποκάλυψε τη συμβουλή που του έδωσε η μητέρα του και την οποία όπως φάνηκε θα ακούσει από εδώ και στο εξής. Συγκεκριμένα, ο Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι αποκάλυψε πως η μητέρα του τον έχει συμβουλέψει να σουτάρει περισσότερο προς την αντίπαλη εστία. Παράλληλα, δήλωσε πως η μητέρα του είναι ο σκληρότερος κριτής του.

Αρχικά, ο Στέρλινγκ δήλωσε: «Έχω αρκετό διάστημα να μιλήσω με την μητέρα μου ωστόσο, μετά το γκολ που σημείωσα κόντρα στην Μπέρνλι είχαμε επικοινωνία στην
οποία μου τόνισε πως πρέπει να σουτάρω περισσότερο. Πάντα με συμβουλεύει και είναι χαρούμενη για το πώς έχω προσαρμοστεί. Μπορεί να καταλάβει όταν είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω. Ωστόσο το βασικότερο πρόβλημά της είναι πως δεν σουτάρω τόσο πολύ».

Ο Στέρλινγκ μίλησε και για το επικείμενο ντέρμπι του Μάντσεστερ: «Θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παίζουμε στο «Ολντ Τράφορντ», ένα από τα καλύτερα γήπεδα παγκοσμίως, οπότε θα είναι ένα εξαιρετικό ματς. Όπου και να παίζουμε πρέπει προσπαθήσουμε να δώσουμε συνέχεια στο καλό σερί, που τρέχουμε και ποιος ξέρει που μπορούμε να φτάσουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα