Κανονικά το ντέρμπι του Μέρσισαϊντ

Λίβερπουλ και Έβερτον θα παίξουν κανονικά, παρά τις προβλέψεις για έντονη χιονόπτωση την Κυριακή.

Από το Σάββατο, μαζί με το ντέρμπι κορυφής στο Μάντσεστερ μεταξύ Γιουνάιτεντ και Σίτι, υπήρξε η φημολογία ότι η αναμέτρηση μεταξύ Λίβερπουλ και Έβερτον θα ακυρωθεί, λόγω έντονης χιονόπτωσης.

Τελικά χιόνισε στην ευρύτερη περιοχή, αλλά όχι σε βαθμό που θα χρειαζόταν να αναβληθεί το ματς για αυτό το λόγο. Η γηπεδούχος Λίβερπουλ, σε συνδυασμό με τις Αρχές, πήραν την τελική απόφαση για αν ξεκινήσει το ματς στην προβλεπόμενη ώρα (14:15).

Για την ασφάλεια των φιλάθλων,
η Λίβερπουλ έβγαλε και σχετική ανακοίνωση τονίζοντας να ελέγξουν τα σάιτ με τα μέσα μεταφοράς για ενδεχόμενο ακύρωσης και τα σάιτ για τον καιρό σε περίπτωση δραματικής επιδείνωσης του καιρού.

Παρακάτω, αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών σε όλη τη χώρα, παρακαλείστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη άφιξή σας στο γήπεδο. Συνίσταστε να προσέλθετε νωρίς στο γήπεδο, αν είναι δυνατό, και να ελέγξετε το Merseytravel.com και Merseyreil.com για οποιαδήποτε αλλαγή. Η διοίκηση είχε συνάντηση με την τοπική αστυνομία σήμερα το πρωί και αποφασίστηκε ο αγώνας κόντρα στην Έβερτον να γίνει κανονικά. Οποιαδήποτε εξέλιξη θα αναρτηθεί στο σάιτ της ομάδας».
Keywords
Τυχαία Θέματα