Ο Σπιριντόνοβιτς έδωσε τη λύση (video)

Ο Πανιώνιος έκανε την ανατροπή στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά και πήρε τη νίκη 2-1, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος σημείωσε και τα δυο γκολ της ομάδας του. Ο Σαλόζε Ουντότζι με το δεύτερο γκολ του στο εφετινό πρωτάθλημα, άνοιξε το σκορ στο γήπεδο των Περιβολλίων στο 62'.

Ο
Αυστριακός επιθετικός ισοφάρισε για την ομάδα της Νέας Σμύρνης στο 76', με το έβδομο εφετινό του γκολ σε 24 εμφανίσεις και στο 89' με το δεύτερο γκολ του στην αναμέτρηση και όγδοο στο εφετινό πρωτάθλημα, έδωσε τη νίκη 2-1. Ο Πανιώνιος έφτασε στους 37 βαθμούς, ενώ ο Πλατανιάς έμεινε στους 10 βαθμούς. Ένατη εφετινή νίκη για την ομάδα της Νέας Σμύρνης στο πρωτάθλημα και τέταρτη εκτός έδρας. Ο Πλατανιάς γνώρισε την 23η εφετινή του ήττα και ενδέκατη εντός έδρας.

Ο Πλατανιάς επέλεξε στο πρώτο ημίχρονο να δώσει χώρο στους φιλοξενούμενους και να ψάξει το γκολ στις αντεπιθέσεις. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε τον έλεγχο του αγώνα και προσπάθησε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων, χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει κάποια κλασσική ευκαιρία. Λίγες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες στο πρώτο μέρος στα Περιβόλια, με τις ομάδες να εμφανίζονται χωρίς κίνητρο στον αγωνιστικό χώρο. Ισορροπημένο το ματς στο πρώτο μέρος, ανάμεσα στις δυο ομάδες. Το 0-0 του πρώτου μέρους κρίνεται δίκαιο, με βάση την εικόνα που παρουσίασαν Πλατανιάς και Πανιώνιος στον αγωνιστικό χώρο.

Η τακτική των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο δεύτερο ημίχρονο. Από μια στημένη φάση και μετά από από ασίστ του Μικαέλ Μαλσά, ο Σαλόζε Ουντότζι κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά στο 62' και έδωσε προβάδισμα στον Πλατανιά, στο τελευταίο του εντός έδρας ματς στο εφετινό πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν για να φτάσουν στην ισοφάριση και τελικά τα κατάφεραν με τον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς να φέρνει το ματς στα ίσια στο 76', με το έβδομο εφετινό του γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα. Ένα λεπτό πριν το φινάλε της αναμέτρησης (89'), ο Σπιριντόνοβιτς και πάλι, διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ στην αναμέτρηση και της ομάδας του, δίνοντας τη νίκη 2-1 στον Πανιώνιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα