Ο Σφιντέρσκι εξελίσσεται σε... killer!

Η... αυτού εξοχότης Κάρολ Σφιντέρσκι κλέβει καρδιές στον ΠΑΟΚ! Μπορεί μέχρι τώρα να χρησιμοποιήθηκε μόλις σε 80' αγωνιστικά λεπτά όλα κι όλα στο πρωτάθλημα και να μετράει 5 συμμετοχές, όλες ως αλλαγή, όμως, πρόλαβε να ξεσηκώσει ήδη τρεις φορές τους φίλους της ομάδας με τα γκολ που σημείωσε.

Ο Πολωνός στράικερ εξελίσσεται σε killer και τα νούμερα είναι η τρανότερη απόδειξη γι' αυτό που λέμε. Στις 5 συμμετοχές μέχρι τώρα στη Super League
έχει πάρει 5 τελικές προσπάθειες κι έχει τινάξει τα αντίπαλα δίχτυα 3 φορές. Δηλαδή, έχει 1 γκολ ανά 1,7 τελικές προσπάθειες, αναλογία εκπληκτική για κεντρικό επιθετικό.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό στην περίπτωσή του είναι ότι σε κάθε παιχνίδι που σκόραρε, χρειάστηκε λιγότερα λεπτά συμμετοχής από το προηγούμενο. Δηλαδή, σε αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που ήταν το πρώτο που σημείωσε γκολ, χρειάστηκε 29' λεπτά. Μάλιστα, το γκολ ήταν το νικητήριο και το πέτυχε στο 87ο λεπτό, ενώ το σκορ ήταν 1-1 κι ο ΠΑΟΚ είχε ζόρια. Στο δεύτερο παιχνίδι που σκόραρε, αυτό με τον Απόλλωνα εκτός έδρας, χρειάστηκε 16' λεπτά συμμετοχής. Στο τρίτο παιχνίδι που σκόραρε, αυτό της αγωνιστικής που προηγήθηκε, με αντίπαλο τον Ατρόμητο, χρειάστηκε 14' λεπτά συμμετοχής. Ουσιαστικά, δηλαδή, υποδιπλασίασε το χρόνο συμμετοχής που του χρειάστηκε να φτάσει σε γκολ σε σχέση με τον πρώτο αγώνα που τα κατάφερε να σκοράρει!
Στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος που έπαιξε, αλλά δεν σκόραρε, αυτά με αντιπάλους τον ΟΦΗ και τον Άρη, πήρε χρόνο συμμετοχής 14' λεπτά και 7' λεπτά αντίστοιχα. Όπως γίνεται αντιληπτό, ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι ο χρόνος του ήταν ελάχιστος, για να καταφέρει να γίνει επικίνδυνος.
Keywords
Τυχαία Θέματα