Ο Σέρχιο Ράμος μίλησε για τον Σαλάχ

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα AS από τοπροπονητικό κέντρο της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας ο Σέρχιο Ράμος μίλησε γιατην περιβόητη πλέον φάση με τον Μοχάμεντ Σαλάχ στον τελικό του Champions League.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ανέφερε πως ο τραυματισμόςτου Σαλάχ ήταν τυχαίος ενώ μίλησε και για τις κατηγορίες που δέχεται για τοχτύπημα στον τερματοφύλακα Κάριους. «Δενμπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείται τόσος κόσμος με την φάση με τον Σαλάχ.

Δενήθελα να μιλήσω αλλά έχουμε φτάσει σε υπερβολές. Έχω δει την φάση καλά. Αυτόςμε πιάνει πρώτος και εγώ πέφτω από την άλλη πλευρά. Ο τραυματισμός του είναιστον άλλο ώμο και όλοι λένε ότι του έκανα λαβή Τζούντο!! Μετά ο τερματοφύλακαςλέει ότι τον ζάλισα με το χτύπημα στο πρόσωπο. Δεν μένει κάτι άλλο από το ναπουν ότι ο Φιρμίνο ταλαιπωρήθηκε μετά το ματς από ίωση επειδή τον ακούμπησε μιασταγόνα από τον ιδρώτα μου».

Μετά αποκάλυψε ότι έχει πολλάκις επικοινωνήσει με τονΑιγύπτιο μέσο-επιθετικό της Λίβερπουλ μετά από εκείνη την ημέρα «μίλησα με τον Σαλάχ μέσω μηνυμάτων και όλαείναι καλά. Θα μπορούσε να είχε συνεχίσει αν άντεχε μέχρι το ημίχρονο για να κάνειμια ένεση. Το έχω κάνει και εγώ μερικές φορές. Δεν ξέρω αν επειδή είμαι στηνΡεάλ Μαδρίτης και είμαστε τόσο καιρό στην κορυφή, δεν αρέσει αυτό και για αυτόδέχομαι τέτοιες επιθέσεις».


Keywords
Τυχαία Θέματα