Game of Thrones: Το καστ γυρνάει δέκα χρόνια πίσω (vid)

Οι φαν του Game of Thrones περιμένουν με αγωνία τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/4) για να δουν το πρώτο επεισόδιο του όγδοου και τελευταίου κύκλου της σειράς.

Μια σειρά που έχει αφήσει το σημάδι της στην τηλεόραση και σε κάθε επεισόδιο, σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Τα τελευταία έξι επεισόδια της σειράς, αναμένεται να σπάσουν ρεκόρ τηλεθέασης στις χώρες που προβάλλεται, με τους πρωταγωνιστές πριν λίγες ημέρες, να παρευρίσκονται στο πάρτι της HBO,

για την πρεμιέρα της σειράς.

Στο κανάλι του GoT, στο Youtube, οι πρωταγωνιστές μίλησαν για τα γυρίσματα τα τελευταία δέκα χρόνια. Περιγράφουν τις πιο ωραίες στιγμές που πέρασαν στα γυρίσματα, τις στιγμές που δάκρυσαν ή χάρηκαν περισσότερο, αλλά και τις αγαπημένες τους σκηνές.

Ποιος θα κάτσει στον Σιδηρούν θρόνο;

Τα ερωτήματα για το Game of Thrones και την τελευταία σεζόν, είναι πολλά βέβαια. Το βασικότερο όλων όμως, είναι το ποιος θα κάτσει στον Σιδηρούν θρόνο στο τέλος. Οι θεωρίες πολλές. Ακόμη και οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν ειδικά bets για την σειρά.

Τζον Σνόου, Ντενέρις Ταργκάριεν και Σάνσα Σταρκ είναι τα φαβορί, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι στο τέλος θα είναι το… παιδί των πρώτων δύο! Το αν θα κάνουν παιδί θα μας το λύσει η τελευταία σεζόν βέβαια, αλλά αρκετοί θεωρούν πως η κατάληξη θα είναι αυτή.

Στοιχήματα πέφτουν και για το ποιοι θα μείνουν ζωντανοί στο τέλος και ποιοι όχι. Η σειρά πάντα έχει εκπλήξεις (ακόμη και δυσάρεστες, αφού στα 8 χρόνια όποιος νόμιζες ότι ήταν πρωταγωνιστής… σκοτωνόταν).

Όπως και να έχει, οι φαν του Game of Thrones περιμένουν με μεγάλη αγωνία το πρώτο επεισόδιο σε λίγα 24ωρα, μετά από σχεδόν δύο χρόνια αναμονής…



The post Game of Thrones: Το καστ γυρνάει δέκα χρόνια πίσω (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα