Ο Ράσφορντ μπορεί να γίνει…Χάρι Κέιν

Τον θαυμασμό του για το ταλέντο του Μάρκους Ράσφορντ, εξέφρασε ο προπονητής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, συγκρίνοντας τον μάλιστα με τον Χάρι Κέιν.

«Μπορούμε να μιλήσουμε για τον Χάρι Κέιν και την μεγάλη κλάση του. Ο Mάρκους έχει τη δυνατότητα να τον φτάσει» δήλωσε ο Νορβηγός τεχνικός.
Ο Ράσφορντ, στα 21 του χρόνια, πρέπει να δουλέψει ακόμη για να φτάσει τον αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας, ο οποίος έχει αναδειχτεί δύο φορές 1ος σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ο Σόλσκιερ πιστεύει ότι μπορεί να το κάνει

Είναι πολύ συναρπαστικό
το ότι δουλεύει με μεγάλη ένταση και μπορεί να γίνει ένας κορυφαίος επιθετικός.Έχει τρομακτικό ρυθμό, δυναμώνει και μπορεί να κρατήσει την μπάλα για μας», πρόσθεσε ο Νορβηγός τεχνικός.

Ο Ράσφορντ σημείωσε επτά γκολ μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν και είναι στην 4η θέση των σκόρερ της ομάδας του, πίσω από τον Λουκάκου, τον Μαρσιάλ και τον Πογκμπά.Έχει χρησιμοποιηθεί πιο συχνά ως κεντρικός επιθετικός μετά από την άφιξη του Σόλσκιερ, σκοράροντας τρεις φορές σε πέντε παιχνίδια με τον 45χρονο στον πάγκο, πολύ καλή επίδοση, σε σύγκριση με τις τέσσερις φορές που βρήκε δίχτυα στα προηγούμενα 22 παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα