Μιλάει και με την Τσέλσι ο Χισάι

Ο μάνατζερ του Eλσέιντ Χισάι, προειδοποίησε ότι μπορεί η Νάπολι να θέλει να κρατήσει τον παίκτη, αλλά υπάρχουν συνομιλίες και με την Τσέλσι για να αξιολογηθεί η καλύτερη πρόταση για τον Αλβανό αμυντικό.
Ο Χισάι παίζει τώρα υπό τις οδηγίες του Κάρλο Αντσελότι, αλλά μπορεί στο μέλλον να τον δούμε να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Σάρι.και θα απολαύσει μια επανένωση με τον Μαουρίσιο Σάρι.
«Είχα μια συνάντηση για περίπου τέσσερις ώρες με τον Aντσελότι και τον Διευθυντή ποδοσφαίρου, τον Κριστιάνο Τζιούντολι αυτή την εβδομάδα», δήλωσε
ο μάνατζερ του Χισάι Mάριο Τζιουφρέντι στη Rai.

Συνομιλίες με την Τσέλσι για τον Χισάι, αποκάλυψε ο Μάριο Τζιουφρέντι

«Διευκρινίσαμε την κατάσταση όσον αφορά τον παίκτη και την έλλειψη χρόνου συμμετοχής στα παιχνίδια. Ο Aντσελότι μου ανέλυσε τους λόγους, τους οποίους ασπάζομαι πλήρως, επειδή εργάζεται καθημερινά με τον παίκτη και γνωρίζει την κατάστασή του.
Το σημαντικό είναι να ακούει κανείς ότι ο Aντσελότι σέβεται τον Χισάι. Επιβεβαίωσε την πίστη του σε αυτόν. Φυσικά, η πιθανότητα μεταγραφής τον Ιανουάριο πρέπει πάντα να αξιολογηθεί και για παράδειγμα έχουμε μιλήσει με την Τσέλσι.Αν υπάρχουν καταστάσεις που είναι αμοιβαία επωφελείς, τότε θα τις αξιολογήσουμε. Αν δεν συμβεί τίποτα τον Ιανουάριο, τότε θα συζητήσουμε μια ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή»>
Keywords
Τυχαία Θέματα