O πρώην Batman μιλά για τον νυν

Και δίνει και μια συμβουλή.

Ο Christian Bale, γνωστός μέσα από την τριλογία του Christopher Nolan για τον Batman , "The Dark Knight", μίλησε για την επιλογή του Robert Pattinson στην ενσάρκωση του μασκοφόρου ήρωα.

Σε δήλωσή του στο Variety κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του

Τορόντο, ο Bale είπε, "Καλή επιλογή! Είναι ενδιαφέρον".

Ως πρώην Batman, έσπευσε να δώσει και κάποιες συμβουλές στον ηθοποιό σχετικά με τις δυσκολίες του χαρακτήρα, "Φρόντισε να μπορείς να πας στην τουαλέτα μόνος σου. Δεν αισθάνεσαι υπερήρωας, όταν δεν μπορείς να κατουρήσεις μόνος σου", είπε ο Bale. Και μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά ο Bale ήταν ειλικρινής. Μάλιστα, είχε δώσει την ίδια συμβουλή και στον Ben Affleck όταν ήταν να βάλει το Batsuit.

Ο Bale βρισκόταν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου για την προώθηση της νέας του ταινίας "Ford v. Ferrari" στην οποία πρωταγωνιστεί πλάι στον Matt Damon ως Ken Miles. Η ταινία επικεντρώνεται στον αγώνα αυτοκινήτων μεταξύ των εταιριών Ford και Ferrari κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Le Mans του 1966. Ακολουθεί τον Henry Ford II που διατάζει τον Carroll Shelby και τον Βρετανό του οδηγό, Ken Miles να κατασκευάσουν ένα καινούργιο αγωνιστικό όχημα με τελικό στόχο να νικήσει επιτέλους την Ferrari.

Όσον αφορά το "Batman", o Matt Reeves (Cloverfield) είναι σκηνοθέτης, συν-σεναριογράφος και παραγωγός στην ταινία. Παραγωγός θα είναι και ο Dylan Clark. Είχε επιβεβαιώσει ότι η ταινία δεν θα είναι κινηματογραφική μεταφορά του Year One και είχε ξεκαθαρίσει ότι θα ανήκει στο DCEU.

Η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε το καλοκαίρι, με τον Pattinson να έχει φορέσει ήδη τη στολή του μασκοφόρου ήρωα για πρώτη φορά. Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν τον Νοέμβριο, ενώ ο Andy Serkis λέγεται ότι θα προστεθεί στο cast.

Νέα δημοσιεύματα θέλουν το "The Batman" να γίνεται η αρχή μιας τριλογίας. Η υπόθεση θα λαμβάνει χώρα στη δεκαετία του '90 και θα φέρει νεώτερες εκδοχές αρκετών γνωστών χαρακτήρων. Θα εμφανιστούν οι James Gordon και Alfred Pennyworth, ενώ οι κακοί αρχικά ήταν τρεις, Catwoman, Penguin και Riddler, αλλά αργότερα αυξήθηκαν και μάλλον θα δούμε και τους Two-Face και Mad Hatter. Ο Reeves θα προσαρμόσει το σενάριο έτσι ώστε να έχει μια παραπάνω δόση δράσης, χωρίς όμως να χαθεί το κύριο συστατικό του ήρωα, το οποίο είναι οι ερευνητικές του ικανότητες στην επίλυση μυστηρίων.

Το "The Batman" είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου 2021.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Ο Robert Pattinson περιγράφει την εμπειρία του ως Batman Έξαλλος ο Robert Pattinson με τα πρώτα casting νέα για τον ρόλο του ως Batman
Keywords
Τυχαία Θέματα