Ο ...περιζήτητος Ιγκλέσιας

Την 11η σεζόν του στην Ελλάδα διανύει ο Ματίας Ιγκλέσιας, ο οποίος φορά τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης από τον Ιανουάριο του 2015. Ο Αργεντινός μέσος αποδεικνύει συνεχώς ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας των Αρκάδων με 20 συμμετοχές και δύο γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το συμβόλαιο του Ιγκλέσιας με τον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώνεται
το καλοκαίρι και ήδη υπάρχουν ομάδες (τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό) που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Την ίδια στιγμή οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να πείσουν τον Αργεντινό άσο να συνεχίσει στην ομάδα, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του.

Από τη στιγμή όμως που προς το παρόν δεν έχει υπάρξει η παραμικρή εξέλιξη με το συγκεκριμένο θέμα και δεν έχουν πέσει υπογραφές, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τη συνέχεια της καριέρας του μετά το καλοκαίρι. Προς το παρόν πάντως, ο ίδιος δείχνει απόλυτα αφοσιωμένος στην προσπάθεια της ομάδας του Σάκη Παντελίδη να τερματίσει σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα