Καντζούρης: «Απεριόριστο σεβασμό για Παναθηναϊκό και Πασκουάλ» (video)

Καμία διάθεση προσβολής προς τον Παναθηναϊκό και τον Τσάβι Πασκουάλ δεν είχε ο Ηλίας Καντζούρης, παίρνοντας τάιμ άουτ λίγο πριν το φινάλε και με την τύχη του ματς να έχει κριθεί.

Ο Έλληνας προπονητής που αντικαθιστά τον τραυματία Αντρέα Τρινκέρι στην τεχνική ηγεσία της Μπάμπεργκ, μίλησε για την ένταση που προέκυψε λίγο μετά τη λήξη:

«Ήταν 2'10'' πριν το τέλος όταν πήρα το τάιμ άουτ. Όποιος με ξέρει γνωρίζει πως το τελευταίο που ήθελα να κάνω ήταν να δείξω έλλειψη σεβασμού. Έχω απεριόριστο σεβασμό στον Παναθηναϊκό,
τον Πασκουάλ και το επιτελείο του. Δεν είχα τέτοια πρόθεση, λυπάμαι αν το εξέλαβαν έτσι. Θα θυμίσω πως πέρυσι χάσαμε στην έδρα μας από τον Παναθηναϊκό με 11-0 στο φινάλε, ύστερα από ένα τάιμ άουτ του κόουτς Πασκουάλ. Προσπάθησα να κάνει το καλύτερο για την ομάδα μου, να εξασφαλίσω ότι η νίκη δεν θα μας φύγει. Ερχόμασταν από μια άσχημη εμφάνιση στη Βόννη. Μόνο αυτό το σκεπτικό είχα στο μυαλό μου».

Για το παιχνίδι: «Παίξαμε ένα καλό ματς, είχαμε ενέργεια. Μας έλειπαν κάποια πράγματα. Ενεργειακά, όμως, ήμασταν σε καλό επίπεδο. Βρήκαμε αυτοπεποίθηση και στην επίθεση. Κάποιοι βρέθηκαν σε πολύ καλό βράδυ. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα».

Για τον τραυματισμό του Αντρέα Τρινκέρι: «Ήταν σοβαρό το χειρουργείο του Τρινκιέρι στον ώμο. Δεν του επιτρέπεται να κάνει ούτε κινήσεις. Είναι επίφοβο να κοουτσάρει με την αδρεναλίνη του αγώνα. Νομίζω πως σε μία εβδομάδα θα είναι πίσω».
Keywords
Τυχαία Θέματα