"Ο ΠΑΟΚ είναι η οικογένειά μας και περιμένουμε να ξανασμίξουμε" (vid)

ΠΑΟΚ είναι η οικογένειά μας και περιμένουμε να ξανασμίξουμε" (vid)gpagosΤετ, 12/23/2020 - 16:47

Ενα video με έντονο συναίσθημα ετοίμασε ο ΠΑΟΚ για τα Χριστούγεννα. Κύριο ρόλο σε αυτό παίζει το μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία που με μορφή επιστολής απευθύνεται στον κόσμο του ΠΑΟΚ

Και μεταξύ άλλων

αναφέρει τα εξής: "Ο ΠΑΟΚ είναι η οικογένειά μας και περιμένουμε να ξανασμίξουμε. Ως τότε σας ζητάμε να κάνετε υπομονή και έχετε την υπόσχεσή μας πως θα προσπαθούμε πιο πολύ, πιο σκληρά για όλους εσάς που στερείστε την ιεροτελεστία να βάλετε το κασκόλ σας και να κατηφορίσετε προς την Τούμπα". 

Ο ΠΑΟΚ στο κείμενο που συνοδεύει τη σχετική ανάρτηση που έκανε στα social media της ομάδας αναφέρει, χαρακτηριστικά τα εξής: "Οχι παρωδία ή κωμωδία (σ.σ.: αναφέρεται στα σχετικά videos που είχε ετοιμάσει ο ΠΑΟΚ σε προηγούμενα χρόνια). Ας δείξουμε την αγάπη μας στους ανθρώπους που το χρειάζονται περισσότερο. Στους πιστούς οπαδούς μας που είναι τα αστέρια αυτών των Χριστουγέννων. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά στην Τούμπα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Μείνετε ασφαλείς". 

Στο τέλος του video, αφού δείχνει τους ανθρώπους να διαβάζουν την επιστολή του Γκαρσία, υπάρχει και η υπογραφή του προπονητή του ΠΑΟΚ στην επιστολή που έχει στείλει. 

Στο μήνυμά του ο Πάμπλο Γκαρσία αναφέρει τα εξής: 

"Το 2020, χωρίς να καταλάβουμε πώς, βρεθήκαμε κλεισμένοι σε ένα σπίτι, αντιμέτωποι με τον εαυτό μας, τις ανασφάλειές μας, τους φόβους μας, τη μοναξιά μας. Είδαμε τα παιδιά μας, τα αδέρφια μας, τα εγγόνια μας, να αιχμαλωτίζουν το χαμόγελο τους πίσω από μια μάσκα. Αναπτύξαμε φοβία στην ανθρώπινη επαφή, δώσαμε στην αγάπη τη μορφή της υποχρεωτικής απόστασης. Μπορεί να μη σας βλέπουμε πια, να μην έχουμε τη φωνή σας στην πλάτη μας να μας στηρίζει αλλά ξέρουμε ότι είστε μαζί μας. 

Να είστε σίγουροι ότι -όπως τόσα χρόνια ήσασταν δίπλα μας με αυτή τη χαρακτηριστική, ανιδιοτελή αγάπη σας για τον ΠΑΟΚ- έτσι κι εμείς θα είμαστε σύμμαχοί σας σε έναν διαφορετικό, πιο σημαντικό αγώνα γιατί κάποια πράγματα είναι πιο πάνω κι από το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ είναι η οικογένειά μας και περιμένουμε να ξανασμίξουμε. 

Ως τότε σας ζητάμε να κάνετε υπομονή και έχετε την υπόσχεσή μας πως θα προσπαθούμε πιο πολύ, πιο σκληρά για όλους εσάς που στερείστε την ιεροτελεστία να βάλετε το κασκόλ σας και να κατηφορίσετε προς την Τούμπα. 

Το 2020 μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε πόσο είχαμε υποτιμήσει τις απλές στιγμές της ζωής. Εύχομαι το 2021 να είναι καλύτερο για όλους μας και να μας βρει δυνατούς και αγαπημένους. 

Σας στέλνω μια σφιχτή αγκαλιά και ανυπομονώ να σας υποδεχτούμε στην Τούμπα. Με αγάπη Πάμπλο Γκαρσία".

Δείτε τη σχετική ανάρτηση με το video

No parody or comedy this Christmas. Let's show our love to the people they need it the most. Our loyal fans are the stars of this Christmas. Can't wait to welcome you back to Toumba Stadium. Merry Xmas to all!! Stay safe... #PAOK #PAOKfamily #PAOKfans #XmasIsHere pic.twitter.com/q83BObgA8E

PAOK FC (@PAOK_FC) December 23, 2020

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gpagos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πάμπλο Γκαρσία ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Το video για τα Χριστούγεννα που ετοίμασε ο ΠΑΟΚ έχει κεντρικό θέμα το μήνυμα, με τη μορφή επιστολής, που στέλνει ο Πάμπλο Γκαρσία στον κόσμο της ομάδας Article publish on Τετ, 12/23/2020 - 16:47 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα