Ο Παναθηναϊκός έχει γυρίσει σελίδα!

Αυτό είναι το θετικό στοιχείο της ομάδας του τριφυλλιού, η όποια σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, βρίσκει πλέον λύσεις κόντρα στις μικρομεσαίες ομάδες και τις κερδίζει με άνεση.

Πέρσι οι πράσινοι ίδρωναν για να φθάσουν στη νίκη σε παρόμοιους αγώνες, όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει στη σεζόν που διανύουμε.

Αυτό οφείλεται βέβαια στην ποιότητα και το βάθος που έχει το ρόστερ της ομάδας του Γιοβάνοβιτς. Όταν υπάρχουν πολλές επιλογές και καλό κλίμα σε μια ομάδα, τότε όλα λειτουργούν τέλεια. “Από

τα αποδυτήρια ξεκινούν όλα” και ο Σέρβος προπονητής έχει καταφέρει να διατηρήσει εξαιρετικό κλίμα μέσα σε αυτά, καθώς έχει περάσει το δικό του μήνυμα ότι “θα υπάρχουν ευκαιρίες για όλους”.

Χθες ο Βέρμπιτς έβγαλε μάτια με την απόδοση του, ενώ εξίσου καλός ήταν και Σπόραρ. Σε άλλα ματς ο Ιωαννίδης ήταν σημείο αναφοράς. Αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος, που θα έρθει από τον πάγκο, όπως για παράδειγμα, ο Γερεμέγιεφ, που με δικό του γκολ έδωσε τον βαθμό στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Μέσα σε όλα αυτά να προσθέσουμε και τον κόσμο, που συμπαραστέκεται στην ομάδα με κάθε τρόπο. Χθες η Λεωφόρος ήταν και πάλι γεμάτη. Η εξέδρα είχε παλμό και στο τέλος οι οπαδοί αποθέωσαν παίκτες και προπονητή και έφυγαν ευχαριστημένοι.

Έξω από το γήπεδο, αρκετή ώρα μετά τη λήξη, έβλεπες οικογένειες με παιδάκια να περιμένουν υπομονετικά τους ποδοσφαιριστές για ένα αυτόγραφο, ή μια φωτογραφία. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό και δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός εδώ και δυο χρόνια έχει γυρίσει σελίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός,panathinaikos