ΑΕΚ: Θέλει τη νίκη σε ματς υψηλής επικινδυνότητας (vids)

Η ΑΕΚ επέστρεψε απογοητευμένη από την Μασσαλία όπου γνώρισε την ήττα από την Μαρσέιγ με 3-1, αλλά η ζωή συνεχίζεται και πλέον μπροστά της έχει τον ΠΑΟΚ που με τη σειρά του σημείωσε ακόμα μία νίκη και μάλιστα με ανατροπή στην έδρα της Αμπερντίν. Στην “Αγιά Σοφιά” η ΑΕΚ αποκτά πάντα μεγαλύτερη δυναμική όταν υποδέχεται τους αντιπάλους της, είναι η αύρα του γηπέδου, είναι η ώθηση

που της δίνει ο κόσμος και η μεγαλύτερη ένταση που βγάζει που δημιουργούν τεράστια προβλήματα στην αντίπαλη ομάδα.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και μοναδικό ζητούμενο είναι η νίκη που θα την διατηρήσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και ταυτόχρονα θα τις δώσει την ευκαιρία να αποσπαστεί από τον αντίπαλό της τρεις βαθμούς. Ο αγώνας πάντως σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολος για την Ένωση, (ούτε για τον ΠΑΟΚ επίσης) που θα προσπαθήσει να μην κάνει λάθη γνωρίζοντας ότι με τους ποιοτικούς παίκτες που θα βρει απέναντί της θα το πληρώσει.

Ο βαθμός επικινδυνότητας για να κάνει τη ζημιά ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά μεγάλος και η Ένωση θα πρέπει να μπει συγκεντρωμένη από το πρώτο λεπτό, να μην επιτρέψει λάθη που θα δώσουν εύκολες ευκαιρίες για γκολ στους “ασπρόμαυρους” και θα την βάλει σε μια διαδικασία να ψάχνει την ανατροπή. Χρειάζεται τακτική προσήλωση σε όλο το 90λεπτο και μεγάλη προσοχή στα μετόπισθεν για κυλήσουν όλα ομάδα για τους “κιτρινόμαυρους“.

Πρέπει η ΑΕΚ, παρά τις σημαντικές απουσίες που διαθέτει να μπει στο γήπεδο αποφασισμένη και με πάθος, να “πνίξει” τον αντίπαλό της, να πετύχει πρώτη γκολ και να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Ο κόσμος από την πλευρά του, θα πρέπει όπως ζητάει και η ΠΑΕ να επιδείξει ώριμη συμπεριφορά για να αποφευχθούν ανάλογα σκηνικά μ’ αυτά που είδαμε στο Φάληρο πριν μία εβδομάδα. Άλλωστε, ο κόσμος της ΑΕΚ έχει δείξει πως με τη φωνή του στην εξέδρα δίνει έξτρα ώθηση και ορμή στους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, Θέλει,aek, thelei