Ο Μουρίνιο επιτίθεται στην Σίτι

«Μπορείς να αγοράσεις κορυφαίους παίκτες, αλλά όχι κλάση», η αντίδραση του Ζοσέ Μουρίνιο για το ντοκιμαντέρ της γειτονικής ομάδας.

Το «All or Nothing», το ντοκιμαντέρ που καταγράφει εκ των έσω την περσινή πορεία της Μάντσεστερ Σίτι και έχει ξεκινήσει να προβάλλεται αποκαλύπτοντας την αθέατη πλευρά της σεζόν, αποτελεί θέμα συζήτησης στην Αγγλία και ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν απέφυγε να το σχολιάσει λέγοντας:

«Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις μία φανταστική ταινία σεβόμενος τους άλλους. Δεν χρειάζεται να δείχνει έλλειψη σεβασμού. Δεν
το έχω δει αλλά έχω ακούσει κάποια πράγματα. Η πρώτη μου αντίδραση είναι ότι όταν είσαι πλούσιος σύλλογος μπορείς να αγοράσεις κορυφαίους παίκτες αλλά δεν μπορείς να αγοράσεις κλάση. Η δεύτερη αντίδραση είναι ότι επειδή είμαι στην ταινία, θα μπορούσα να ζητήσω ποσοστά», είπε ο Πορτογάλος, που δεν απέφυγε την σπόντα στην Σίτι για τα μπλουζάκια πρωταθλητών που είχε τυπώσει πριν από το ντέρμπι του Μάντσεστερ τον περασμένο Απρίλη. Η Σίτι προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο και έφτασε κοντά στην μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, αλλά η Γιουνάιτεντ κέρδισε με 3-2.

«Ξέρετε, μία ταινία χωρίς εμένα δεν πουλάει πολύ. Έπρεπε να είμαι μέσα. Αλλά αν μου στείλουν ένα από τα μπλουζάκια που είχαν στην φυσούνα όταν παίξαμε και έλεγαν ''τα καταφέραμε την ημέρα του ντέρμπι'', τότε θα παραιτηθώ από τα ποσοστά μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα