Ο Ματίας Αλμέιδα έχει ομάδα με το όνομα του στις ΗΠΑ!

To όνομα του ήδη έχει γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών της ΑΕΚ. Ο Ματίας Αλμέιδα κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αγαπηθεί από τους φίλους της Ένωσης και να αφήσει το “σημάδι” του στο Δικέφαλο.

Τεράστια καριέρα ως ποδοσφαιριστής, δυνατά τα βήματα του και ως προπονητής. Μόνο που ο Ματίας Αλμέιδα έχει και άλλη μια ιδιότητα. Αυτή του… ιδιοκτήτη ομάδας. Ναι, καλά διαβάσατε. Ο 49χρονος Αργεντινός τεχνικός είναι ο περήφανος ιδιοκτήτης μιας ποδοσφαιρικής ομάδας στις ΗΠΑ,

η οποία αγωνίζεται σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο και έχει το ονοματεπώνυμο του!

Η Matias Almeyda Futbol Club ιδρύθηκε από τον νυν προπονητή της ΑΕΚ το 2017 στο διάστημα που ήταν τεχνικός στη μεξικανική Γκουανταλαχάρα και εδρεύει στο Χιούστον.

Ο Αλμέιδα, σε συνεργασία με τον συνιδιοκτήτη του συλλόγου, Σεμπάστιαν Σάλαζαρ, προχώρησε σε μια σημαντική επένδυση με την κατασκευή του προπονητή κέντρου Matias Almeyda Training Academy στο Χιούστον, το οποίο οι Αμερικανοί χαρακτηρίζουν “κόσμημα”, ενώ η ποδοσφαιρική ομάδα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της United Premier Soccer League National και έχει διακρίσεις σε ημι-επαγγελματικό επίπεδο.

Μεγάλη βάση έχει πέσει στην Ακαδημία του συλλόγου και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η Matias Almeyda Futbol Club έχει “τροφοδοτήσει” με παίκτες αρκετούς συλλόγους από μεγαλύτερες κατηγορίες, ενώ διατηρεί και γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου, το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις ΗΠΑ!

Και ναι, ο Αλμέιδα ασχολείται αρκετά με την ομάδα του, ενημερώνεται για την πορεία της και όσα συμβαίνουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και πέρα από χρηματοδότης, είναι δίπλα της σε ότι χρειαστεί, ενώ είναι συνακόλουθο ότι το όνομα του έχει γίνει πόλος έλξης για τη λάτιν παροικία του Χιούστον!

Keywords
Τυχαία Θέματα