Ο Μαρτίνς κυνηγάει το ρεκόρ του Κετσπάγια!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά το "διπλό" επί της Μπασακσεχίρ στην Τουρκία. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει τη διαδρομή της στα προκριματικά χωρίς να έχει δεχτεί γκολ απέναντι σε Βικτόρια Πλζεν και Μπασακσεχίρ.

Την τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς
Λιγκ ήταν τη σεζόν 2009-2010, απέναντι σε Σλόβαν Μπρατισλάβας και Σερίφ Τιρασπόλ. Οι "ερυθρόλευκοι" με τον Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο είχαν επικρατήσει της Σλόβαν 2-0 στο "Τεχέλνε Πόλνε" με σκόρερ τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Λεονάρντο, ενώ στο "Γ. Καραϊσκάκης" πήραν νίκη 2-0 με σκόρερ τους Μαρέσκα και Ντιόγκο.

Στη Μολδαβία κόντρα στη Σερίφ Τίρασπολ ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 με γκολ των Ντουντού και Μητρογλου, ενώ στο Φάληρο πήρε ακόμα μια νίκη (1-0), με σκόρερ τον Μήτρογλου.

Στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με την Άλκμααρ στον πάγκο του Ολυμπιακού κάθισε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, καθώς ο Κετσπάγια είχε απολυθεί μετά τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος και τη λευκή ισοπαλία με την Καβάλα.

Αν αναζητήσουμε την προηγούμενη πρόκριση από προκριματικό γύρο με μηδέν παθητικό σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, θα πάμε πίσω στη σεζόν 1995-1996, όταν ο Ολυμπιακός επικράτησε εντός και εκτός έδρας της Σλάβια Σόφιας. Στη Βουλγαρία ο Ολυμπιακός του Σταύρου Διαμαντόπουλου επικράτησε 2-0 με σκόρερ τους Ίβιτς και Γιουσκόβιακ και στο Φάληρο 1-0, με τον Ίλια Ίβιτς να σκοράρει και πάλι!

Ο @olympiacosfc δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ στα φετινά προκριματικά. Τη σεζόν 2009-2010 προκρίθηκε στους ομίλους του @ChampionsLeague με μηδέν παθητικό απέναντι σε Σλόβαν Μπρατισλάβας και Σερίφ Τίρασπολ. Προπονητής τότε ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια. #olympiacos pic.twitter.com/IXaB47MW69

— Vassilis Konstantopoulos (@vkonstanto) August 13, 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα