Ο Μαρτίνς “έκοψε” τον Μπενζιά

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν αυτός που αποφάσισε να μη γίνει κίνηση για την απόκτηση του Γιασίν Μπενζιά από την πλευρά του Ολυμπιακού, καθώς θέλει κάτι άλλο για τη γραμμή των μεσοεπιθετικών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών προβληματίζεται για την αγωνιστική κατάσταση του παίκτη, ο οποίος δεν έχει κάνει σωστή προετοιμασία με τη Λιλ το εφετινό καλοκαίρι.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Μαρτίνς έχει στρέψει την προσοχή του σε άλλες περιπτώσεις παικτών για την αντικατάσταση του τραυματία, Κώστα Φορτούνη.

Οι δυο πλευρές βρίσκονταν κοντά σε συμφωνία και το μόνο που απέμενε ήταν να καθοριστεί η οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη από τη Λιλ, καθώς θα μετακόμιζε στον Πειραιά με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο μάνατζερ του παίκτη έχει μείνει έκπληκτος με τη συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς είχε σίγουρη τη μετεγγραφή του πελάτη του στους “ερυθρολεύκους”. Πλέον, ο Ολυμπιακός αναμένεται να προχωρήσει τις επαφές με τους υπόλοιπους μετεγγραφικούς στόχους για τη συγκεκριμένη θέση και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα