Ο Λουτσέσκου αποφασίζει

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα είναι αυτός που θα αποφασίσει για τις μετεγγραφές που θα γίνουν στον ΠΑΟΚ το εφετινό καλοκαίρι, μετά από απόφαση του Ιβάν Σαββίδη. Ο Ρουμάνος τεχνικός φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να έχει την απόλυτη ελευθερία από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, ώστε να επιλέξει τους παίκτες, που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας και ήδη αναζητεί τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Αυτό
σημαίνει πως ο Λούμπος Μίχελ θα περιοριστεί σε αυτή τη μετεγγραφική περίοδο και θα αναλάβει μόνο τις διαπραγματεύσεις, με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους, που θα του υποδεικνύει ο Ρουμάνος. Οι «ασπρόμαυροι» φέρονται να έχουν ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις παικτών, τις οποίες αξιολογεί ο Λουτσέσκου. Οι οριστικές αποφάσεις για τις κινήσεις που θα γίνουν στο μετεγγραφικό παζάρι, θα αποφασιστούν μετά τη συνάντηση που θα έχει ο Ρουμάνος τεχνικός με τον Ιβάν Σαββίδη στις αρχές Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο Λουτσέσκου θα παρουσιάσει τις εισηγήσεις του στον ισχυρό άνδρα του «Δικέφαλου» του Βορρά και στη συνέχεια αναμένεται να ξεκινήσουν οι επαφές για την απόκτηση των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών.
Keywords
Τυχαία Θέματα