Ο Λαπόρτα πήρε θέση μετά το… κάζο με τους οπαδούς της Άιντραχτ στο “Καμπ Νόου”

Η εικόνα στις εξέδρες του “Καμπ Νόου” με 30.000 φιλάθλους της Άιντραχτ στο πρόσφατο παιχνίδι για το Europa League με την Μπαρτσελόνα “πλήγωσε” τους Καταλανούς και ο πρόεδρος των “μπλαουγκράνα”, Τζοάν Λαπόρτα ανακοίνωσε αλλαγή στην πολιτική διάθεσης των εισιτηρίων.

Πλέον η Μπαρτσελόνα απαγορεύει τη μεταβίβαση εισιτηρίων σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, προκειμένου να μην επαναληφθεί η εικόνα που έκανε το γύρο του κόσμου με το “Καμπ Νόου”

ντυμένο στα… λευκά.

“Επιμένουμε ότι τα 34.440 εισιτήρια που κυκλοφόρησαν, ήταν εισιτήρια περιορισμένης πώλησης εκτός Γερμανίας. Ο σύλλογος δεν πούλησε εισιτήρια σε Γερμανούς οπαδούς. Ποιος αγόρασε αυτά τα εισιτήρια, το έκανε και τα έδωσε στους Γερμανούς οπαδούς, αυτό είναι προφανές. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι ένοχη για γεγονότα που οδήγησαν στο να καταλήξουν τα εισιτήρια στα χέρια Γερμανών φιλάθλων. Ωστόσο, αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί”, ανέφερε ο Λαπόρτα και πρόσθεσε:

“Δεν θέλουμε να ξανασυμβεί αυτό και θα λάβουμε μέτρα. Τα μέτρα που μπορώ να ανακοινώσω και που έχουμε υιοθετήσει, είναι ότι για διεθνή διοργάνωση, τα εισιτήρια θα είναι μη μεταβιβάσιμα. Ο σύλλογος δεν φταίει που οι άνθρωποι παραβίασαν τους κανόνες, εφαρμόσαμε όλα τα μέτρα που μπορούσαμε για να το αποφύγουμε. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι πρέπει να το κάνουν παρά την ζημιά στον σύλλογο και στους φιλάθλους και τα μέλη που ήρθαν για να στηρίξουν την ομάδα στο Καμπ Νόου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα