ΠΑΟΚ: Αποστολή χωρίς Βιεϊρίνια και Καντουρί

Με τις αναμενόμενες απουσίες πηγαίνει ο ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για το αυριανό (17/4, 19:30, NS Prime) κλάσικο με τον Άρη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της SL1. Τουτέστιν, δεν θα είναι στην αποστολή οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ομάρ Ελ Καντουρί, οι οποίοι τραυματίστηκαν στον αμέσως προηγούμενο αγώνα με τη Μαρσέιγ για το Europa Conference League,

όπως και ο Γιάννης Μιχαηλίδης, που είναι εδώ και καιρό εκτός λόγω τραυματισμού.

Οι “ασπρόμαυροι” έκαναν τη μία και μοναδική προπόνηση εν όψει του αυριανού ντέρμπι σήμερα στην Τούμπα, ενώ μετά από αυτήν δεν ανακοίνωσαν αποστολή, παρά μόνο τους σίγουρους απόντες. Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε σχετικά με τη σημερινή προπόνηση:

“Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σε ρυθμούς Super League Interwetten, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι στην έδρα του Άρη κι έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Η προπόνηση του Σαββάτου (16.04) ήταν αφιερωμένη στο κομμάτι της τακτικής, με διάφορες ασκήσεις και δίτερμα με συγκεκριμένες οδηγίες από το τεχνικό επιτελείο, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Οι Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί ξεκίνησαν θεραπείες και δεν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, όπως κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης”.

Keywords
Τυχαία Θέματα