«Ο Ιωαννίδης έχει συμφωνήσει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό»

Τη δική του εκτίμηση για το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη έκανε ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος τόνισε ότι ο Έλληνας επιθετικός έχει συμφωνήσει να αποχωρήσει από την ομάδα. Ακόμη σχολίασε τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, τους Ουναχί και Ντιέγκο Αλόνσο, καθώς και τον Λιβάι Γκαρσία!

«Ο Ολυμπιακός έφτιαξε μια σκληρή ομάδα, πολύ καλή στη

φυσική κατάσταση που ξέρει τι θέλει να κάνει μέσα στο γήπεδο. Δίκαια βγαίνει δεύτερος ο Παναθηναϊκός. Μόνο ο Ουναχί φτάνει. Η κλάση του είναι τεράστια. Μπορεί να σταθεί παντού, όχι μόνο στην Ελλάδα.

Δεν του βγήκε η επιλογή του Ντιέγκο Αλόνσο, αλλά και οι τρεις (σ.σ ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) ήταν μέτριοι. Οι άλλοι δύο, προφανώς, έκαναν χειρότερα πράγματα, για να βγει 2ος ο Παναθηναϊκός. Είχε, εν τέλει, καλύτερο υλικό. Εγώ θα είχα δώσει από πέρυσι τον Ιωαννίδη. Θεωρώ ότι ήταν τεράστιο λάθος από τον Παναθηναϊκό. Και της ΑΕΚ ήταν λάθος με τον Λιβάι. Οι ομάδες πρέπει να «δίνουν» παίκτες. Δεν βγήκε στον Παναθηναϊκό.

Πιστεύω αυτή τη στιγμή, ο Ιωαννίδης αισθάνεται μια χαρά και έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό να πάει σε άλλη ομάδα. Ποδοσφαιρικά έχασε ένα χρόνο, θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Θα έδινα και τον Βαγιαννίδη, δεν το συζητάω», σημείωσε ο Κατσουράνης στους Betarades.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα