Ο φορ θα φέρει ...ντόμινο αλλαγών στην ενδεκάδα της ΑΕΚ

Στο πρώτο φιλικό της ομάδας στο Κίελτσε, ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε δύο διαφορετικές ενδεκάδες, με τις οποίες δουλεύει και καθημερινά στις προπονήσεις. Στη γραμμή κρούσης αφενός επιλέγει τον Λιβάια στην κορυφή και τον Κλωναρίδη πίσω του και αφετέρου τον Γιακουμάκη στην κορυφή και τον Αϊντάρεβιτς σε ελέυθερο ρόλο. Η άφιξη είτε του Εζεκίελ Πόνσε είτε κάποιου άλλου επιθετικού αναμένεται πάντως να διαφοροποιήσει αρκετά τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού, αφού είναι λογικό να φέρει ντόμινο αλλαγών στην ενδεκάδα.

Ο φορ
- μεταγραφή θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης, με τον Μάρκο Λιβάια να ...μετατίθεται σε θέση δεύτερου επιθετικού πίσω του και τους Αλμπάνη - Μάνταλο, Μπακασέτα να διεκδικούν τις δύο θέσεις των άκρων της επιθετικής τριάδας στο 4-2-3-1, είτε τις δύο θέσεις στα πλάγια σε διάταξη 4-4-1-1. Φυσικά εννοείται ότι πίσω από τον σέντερ φορ μπορούν άνετα να αγωνιστούν και ο Μπακασέτας με τον Μάνταλο και τον Κλωναρίδη, άρα οι επιλογές του Ουζουνίδη αυξάνονται.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι και την απόκτηση ενός εξτρέμ, αφού το πρόβλημα στα άκρα παραμένει, μια και (με εξαίρεση τον Αλμπάνη, που επίσης πάντως δεν είναι παίκτης γραμμής) κλασικός εξτρέμ δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στην ομάδα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο προπονητής της ΑΕΚ επιμένει για την άμεση απόκτησή του.
Keywords
Τυχαία Θέματα