Ο Φλιώνης στο επίκεντρο

Με δεδομένο ότι οι «κίτρινοι» ουσιαστικά πρέπει να δημιουργήσουν από την αρχή το ρόστερ της ερχόμενης σεζόν, φροντίζουν να μην χάνουν χρόνο. Προχωρούν, λοιπόν, τις ανοικτές υποθέσεις το δυνατόν γρηγορότερα. Μία από αυτές είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Φλιώνη.

Ο Έλληνας γκαρντ είναι στα πλάνα του Βαγγέλη Αγγέλου για τη νέα σεζόν. Επομένως, η ανανέωση της συνεργασίας μαζί του αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης.
Έτσι, η χθεσινή (26/6) συνάντηση του μεγαλομετόχου της ομάδας, Δημήτρη Γουλιέλμου, με την πλευρά του παίκτη, ήταν επιβεβλημένη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Γουλιέλμος πρότεινε στον εκπρόσωπο του Φλιώνη έναν τρόπο για να διακανονιστούν οι υπάρχουσες οφειλές, αλλά και τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Από την πλευρά του παίκτη δεν δόθηκε κάποια οριστική απάντηση, που σημαίνει ότι εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη στην υπόθεση.

Το θέμα του Φλιώνη, πάντως, δεν είναι το μοναδικό που απασχολεί τους «κίτρινους». Υπάρχει αυτό του Λευτέρη Μποχωρίδη, τον οποίο επίσης ο Αγγέλου θέλει να κρατήσει στον Άρη, όπως υπάρχουν κι αυτά των Μπορίς Νταλό, Γκάρι Μπελ, Δημήτρη Βεργίνη και Διαμαντή Σλαφτσάκη. Όλα είναι ανοικτά κι όλα υπό συζήτηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα