Επίσημο το «διαζύγιο» Εφές – Στίματς

Επίσημα παρελθόν από το ρόστερ της Αναντολού Εφές είναι ο Βλαντιμίρ Στίματς, ο οποίος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η τουρκική ομάδα ευχαρίστησε με tweet τον έμπειρο σέντερ και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Vladimir Stimac'a bugüne kadar takımımıza verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyoruz. pic.twitter.com/6JO8R9yS0m

— Anadolu Efes SK (@AnadoluEfesSK) 27 Ιουνίου
2018
Ο ίδιος ο Στίματς ευχαρίστησε με τη σειρά του την Εφές, το τεχνικό επιτελείο, τον πρόδρο Αλπερ Γιλμαζ, κάνοντας ειδική αναφορά στον Βέλιμιρ Περάσοβιτς αλλά όχι και στον Εργκίν Αταμάν: "Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στον Βέλιμιρ Περάσοβιτς που με άφησε να παίξω και να δείξω τι μπορώ να κάνω σε επίπεδο Ευρωλίγκας".

I want to use this opportunity to say thank you @AnadoluEfesSK, tehnical staff and Alper Yilmaz for bringing me to the club and making me feel like at home! Also BIG thanks to Velimir Perasovic who let me play and show what i can do on Euroleague level.
I wish you all the best.

— Vladimir Stimac (@stimac15) 27 Ιουνίου 2018
Η απουσία αναφοράς στον Αταμάν δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη, αφού ο χρόνος συμμετοχής του Στίματς μειώθηκε δραματικά από τη στιγμή που ο Τούρκος τεχνικός αντικατέστησε τον Περάσοβιτς στην άκρη του πάγκου.
Keywords
Τυχαία Θέματα