Ο δημιουργός του Portal 2 επιστρέφει στην Valve

Left 4 Dead 3 confirmed;

Ο Jay Pinkerton των Portal 2, Team Fortress 2 και Left 4 Dead επιστρέφει στην Valve, μετά την αποχώρησή του από την εταιρεία πριν από ένα χρόνο, για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους.

O Pinkerton ήταν ο τέταρτος

δημιουργός της Valve που αποχώρησε από το στούντιο σε δύο χρόνια, ακολουθώντας τους Eric Wolpaw και Chet Faliszek και τον Marc Laidlaw τον Ιανουάριο του 2016.

To όνομα του Pinkerton βρέθηκε στην σελίδα του staff της Valve και τα νέα έφτασαν με ταχύτητες φωτός στο Reddit. Είναι μάλιστα καταχωρημένος στην κατηγορία 'Other Experts', και όχι στην κατηγορία 'Writing'. Για την ώρα πάντως είναι άγνωστη η θέση που καταλαμβάνει στην εταιρεία.

Το PC Gamer αναφέρει ότι η Valve επιβεβαίωσε την επιστροφή του Pinkerton μέσω email.

Να μην ξεχνάμε πως η Valve σκοπεύει να ξεκινήσει εκ νέου την παραγωγή του παιχνιδιού, οπότε ίσως αυτή η επιστροφή να μην είναι σύμπτωση.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Η Valve ανακοίνωσε νέο Demo για το VR που λέγεται 'The Lab' Το Portal Stories: Mel είναι ένας Mod πρόλογος για το Portal 2 Το Music Player του Steam κυκλοφόρησε από την Valve

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα