Ο Χονδρός και ο Λιγνός επιστρέφουν με το trailer της ταινίας "Stan and Ollie"

Στους κινηματογράφους στις 28 Δεκεμβρίου 2019 (ΗΠΑ).

Trailer απέκτησε η βιογραφική ταινία της Sony, "Stan and Ollie". Η ταινία διηγείται μέρος της ιστορίας των δύο μεγάλων κωμικών Stan Laurel και Oliver Hardy, οι οποίοι έγιναν γνωστοί τις δεκαετίες του '30 και του '40 μέσα από τη σειρά ταινιών με τον τίτλο "Laurel and Hardy". Εμείς τους ξέρουμε ως "Ο Χοντρός και ο Λιγνός".

Στο "Stan and Ollie" θα δούμε το κωμικό δίδυμο στην περιοδεία του στην Μ. Βρετανία το 1953. Έχοντας γευτεί τη δόξα και τη Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ,

το μέλλον τους είναι αβέβαιο. Καθώς η μαγεία των παραστάσεών τους αρχίζει να λάμπει ξανά και συναντούν τους fans τους, η περιοδεία γίνεται επιτυχία, αλλά το παρελθόν έρχεται να τους στοιχειώσει. Τα θαμμένα μυστικά σε συνδυασμό με την υγεία του Oliver που σιγά σιγά εξασθενεί, αρχίζουν να απειλούν τη συνεργασία τους.

Δείτε το trailer παρακάτω:

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Steve Coogan ως Stan Laurel, John C. Reilly ως Oliver Hardy, Shirley Henderson ως Lucille Hardy, σύζυγος του Oliver, Danny Huston ως Hal Roach, παραγωγός του κωμικού διδύμου, Nina Arianda ως Ida Kitaeva Laurel, σύζυγος του Stan, Rufus Jones ως Bernard Delfont και Susy Kane ως Cynthia Clark.

Σκηνοθέτης είναι ο Jon S. Baird (Vinyl, Feed the Beast, I'm Dying Up Here) και σεναριογράφος ο Jeff Pope (Dirty Filthy Love, Pierrepoint).

Το "Stan and Ollie" θα κάνει την εμφάνισή του στους κινηματογράφους στις 28 Δεκεμβρίου 2019 (ΗΠΑ).

Πηγή άρθρου: SlashFilm

IGN GreeceΜια μοναδική Aston Martin στο AthensCon 2018[Updated] Καταστήματα που συμμετέχουν στην Black Friday 2018Τη φωνή της εξασκεί η Tilda Swinton για τον νέο της ρόλο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα