Ανακοινώθηκε το τρίτο και τελευταίο expansion του Pillars of Eternity 2

Ακόμα καμία κουβέντα για console release.

Το Forgotten Sanctum θα στείλει τους παίκτες σε μια νέα περιπέτεια κατόπιν εντολής κάποιων Archmages, ένας εκ των οποίων "ξίνησε" και προκάλεσε πολλά προβλήματα.

Βασισμένοι σε αυτό το βασικό plot point θα κάνετε διάφορα διασκεδαστικά πράγματα: εξερευνήστε ένα dungeon ενσωματωμένο στη σάρκα ενός θεού που κοιμάται και ξεπεράστε τις προκλήσεις του υψηλότερου επιπέδου που προστέθηκε στο παιχνίδι.

Παράλληλα με

το Forgotten Sanctum θα έρθει και το patch 4.0 για το Pillars of Eternity 2. Αυτό φέρνει μαζί του τα God Challenges, δύο νέα mega bosses και μια σειρά από άλλα νέα χαρακτηριστικά, τα οποία δεν έχουμε μάθει ακόμα.

Οι εκδόσεις για κονσόλες είναι ακόμα στον αέρα από τότε που το Pillars of Eternity 2 κυκλοφόρησε σε PC. Οι εκδόσεις PlayStation 4, Xbox One και Switch είχαν προγραμματιστεί για κυκλοφορία μέσα στο 2018. Το 2018 σχεδόν τελείωσε αλλά ακόμα Pillars of Eternity 2 σε κονσόλες δεν έχουμε δει.

Το Forgotten Sanctum, η τρίτη και τελευταία πληρωμένη επέκταση για το Pillars of Eternity 2: Deadfire, θα κοστίζει $10, αλλά θα είναι μέρος του Season Pass και θα κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN GreeceΚαθυστερεί η κυκλοφορία του Pillars of Eternity 2: DeadfireΤο Pillars of Eternity 2 έρχεται στις κονσόλεςΑνακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Pillars of Eternity II: Deadfire

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα