Ο Χεσέ "κερδίζει" τον Τούχελ

H πορεία του Χεσέ Ροδρίγεθ στην Παρί Σεν Ζερμέν, σίγουρα δεν ήταν εκείνη που ονειρευόταν ο 26χρονος επιθετικός, όταν το καλοκαίρι του 2016 έπαιρνε μεταγραφή από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Παριζιάνους να καταβάλουν 25 εκατομμύρια ευρώ. Εξαιρουμένου του πρώτου εξαμήνου της σεζόν 16/17, ο Ισπανός δεν παρέμεινε κάτοικος Παρισιού, αφού ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε Λας Πάλμας και Στόουκ.


Στην τρέχουσα περίοδο ο Τόμας Τούχελ δεν του έχει δώσει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής σε Champions League και εγχώριες γαλλικές διοργανώσεις. Εξ ου κι ο Χεσέ ανέμενε τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να αποχωρήσει από την νταμπλούχο Γαλλίας με προορισμό την Ισπανία, καθώς είχε προτάσεις στα χέρια του. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή δεδομένων.

Ο Τούχελ τον πήρε μαζί του στη μίνι-προετοιμασία του γαλλικού συλλόγου στη Ντόχα του Κατάρ, ενώ κατά το προηγούμενο διάστημα ο Χεσέ φρόντισε τον εαυτό του: προσέλαβε διατροφολόγο και γυμναστή με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Συν τοις άλλοις, επιδεικνύει ξεχωριστό ζήλο στις προπονήσεις κάτι που κάνει τον Τούχελ να έχει δεύτερες σκέψεις.

«Ο Χεσέ έχει επιδείξει πνευματική δύναμη, παρά το γεγονός πως έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς. Προπονείται μαζί μας και το κάνει με σοβαρότητα. Είναι πιθανό να πάρει λεπτά συμμετοχής» δήλωσε στο «Radio Monte Carlo» ο Τόμας Τούχελ.
Keywords
Τυχαία Θέματα