Cyberpunk 2077: Tι συνέβη με την ανάπτυξή του;

Το ξέχασε η CD Project RED;

Πρόσφατη συνέντευξη αποκάλυψε ότι η CD Projekt Red ξεκίνησε να ασχολείται σοβαρά με την ανάπτυξη του Cyberpunk 2077 μετά την κυκλοφορία του The Witcher 3: Hearts of Stone.

Στη συνέντευξη αυτή λοιπόν, ο animator Maciej Pietras, έκανε μια ανασκόπηση του συνολικού timeline του development του παιχνιδιού.

Αν και το Cyberpunk 2077 είχε ανακοινωθεί και επίσημα ήδη από το 2013, η εταιρεία ξεκίνησε να βλέπει το παιχνίδι στα σοβαρά μόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου expansion του The Witcher 3.

O Pietras αναφέρει ότι όλα αυτά έγιναν το 2014, με το Hearts of Stone, το expansion του The Witcher, να έρχεται στις 13 Οκτωβρίου του 2015. Ωστόσο μετά από αυτό, ολόκληρη σχεδόν η ομάδα αφιερώθηκε στο Cyberpunk

Σε ένα κρυμμένο μήνυμα στην περσινή E3, η CD Projekt Red μας έδειξε ένα εντυπωσιακό trailer για το παιχνίδι με την ίδια την εταιρεία να λέει ότι "Μόλις τελειώσαμε και το Blood and Wine μπορούσαμε να ασχοληθούμε όλοι με το pre-production του CP2077." Το Blood and Wine, το τρίτο μεγάλο DLC του The Witcher 3, κυκλοφόρησε στις 31 Μαΐου του 16.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο το πλήρες timeline του development του παιχνιδιού, η CD Projekt Red ξεκίνησε να δουλεύει πάνω σε αυτό γύρω στο 2012, ενώ μέχρι το 2013 50 άνθρωποι δούλευαν πάνω σε αυτό. Από τότε και μέχρι το Hearts of Stone η ομάδα μεγάλωσε αρκετά, όμως ήταν μετά το Blood and Wine’ που πήρε πραγματικά τα πάνω της.

Εκτός από αυτά, στη συνέντευξη του ο Pietras αναφέρει συνοπτικά το πόσο θα επηρεάσουν οι αποφάσεις σας την πλοκή του παιχνιδιού. Ξεκαθαρίζει μάλιστα ότι καθώς προχωράτε μέσα στο παιχνίδι, τόσο πιο δύσκολες επιλογές θα έχετε να κάνετε. Αναμένει επίσης ότι οι περισσότεροι παίκτες θα αλληλεπιδράσουν με τους NPC του παιχνιδιού.

Παλαιότερα η CD Projekt Red είχε δηλώσει ότι πειραματίζονται με φθαρτά περιβάλλοντα, αν και η υλοποίηση ενός τέτοιο project δεν είναι κάτι εύκολο. Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό αφού μας teasαρε και τα hacking mechanims τους παιχνιδιού ενώ μας ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρχουν καθόλου loading screens.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN GreeceTo Cyberpunk 2077 δεν θα είναι στα The Game AwardsΑς ρίξουμε μια ματιά στα Hacking Mechanisms του Cyberpunk 2077Η CD Projekt Red ανακοίνωσε συνεργασία με την Digital Scapes για τον τίτλο Cyberpunk 2077

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα