Ο Μπορδαλάς συνεχίζει στη Χετάφε, πιο κοντά ο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό!

Ο Αντόνιο Κορδόν περίμενε υπομονετικά να ολοκληρωθεί η La Liga για να προσεγγίσει με περισσότερο επίσημο τρόπο τους προπονητές, οι οποίοι είχαν συμβόλαια στον “αέρα”. Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού είχε καταλήξει στην τριάδα που το τελευταίο διάστημα απασχόλησε την “ερυθρόλευκη” επικαιρότητα. Άντονι Ιραόλα, Χοσέ Μπορδαλάς, Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Ιραόλα πήρε την απόφαση ν΄ αλλάξει στρατόπεδο και απ’ τη Βαγεκάνο να

συνεχίσει στην Αλμερία.

Αυτό είναι το προφίλ του νέου προπονητή του Ολυμπιακού!

Ο πρόεδρος της Χετάφε, Άνχελ Τόρες, έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να διατηρήσει τον Μπορδαλάς στον πάγκο της Χετάφε και τα κατάφερε. Πριν από λίγο δήλωσε πως: “η Χετάφε θα έχει τον προπονητή που ήθελε ο κόσμος και τη νέα σεζόν, εκείνον που ήρθε και μας έσωσε απ’ τον υποβιβασμό”. Ο Μπορδαλάς πρόσφατα δήλωσε πως θέλει να ηγηθεί ενός πιο φιλόδοξου πρότζεκτ, αλλά τελικά πείστηκε ν’ αναενώσει με τη Χετάφε. Όπως προκύπτει απ’ το ρεπορτάζ, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα προκειμένου ν’ ανακοινωθεί επίσημα απ’ την ΠΑΕ Ολυμπιακός με σκοπό ν’ αναλάβει άμεσα τα καθήκοντα του. Για την ώρα δεν υπάρχει τελική συμφωνία, ωστόσο οι δύο πλευρές είναι πιο κοντά από ποτέ στη συνεργασία.

Bordalás continuará en el Getafe https://t.co/e11ooyZcT6 vía @OndaCero_es

— Radioestadio Noche (@RadioestadioN) June 13, 2023

Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά. Αν ο τέως τεχνικός της Εσπανιόλ, συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες με τους άμεσους συνεργάτες του και θα διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρεις της προετοιμασίας, η οποία θα διεξαχθεί στο Μιλς της Αυστρίας, ενώ θα πρέπει να πάρει σημαντικές αποφάσεις σε ό,τι αφορά την κατάρτιση του έμψυχου δυναμικού της νέας σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα