Ο Μπορδαλάς συνεχίζει στη Χετάφε, οριστικό του Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό!

Ο Αντόνιο Κορδόν περίμενε υπομονετικά να ολοκληρωθεί η La Liga για να προσεγγίσει με περισσότερο επίσημο τρόπο τους προπονητές, οι οποίοι είχαν συμβόλαια στον “αέρα”. Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού είχε καταλήξει στην τριάδα που το τελευταίο διάστημα απασχόλησε την “ερυθρόλευκη” επικαιρότητα. Άντονι Ιραόλα, Χοσέ Μπορδαλάς, Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Ιραόλα πήρε την απόφαση ν΄ αλλάξει στρατόπεδο και απ’΄τη Βαγεκάνο να

συνεχίσει στην Αλμερία.

Αυτό είναι το προφίλ του νέου προπονητή του Ολυμπιακού!

Ο πρόεδρος της Χετάφε, Άνχελ Τόρες, έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να διατηρήσει τον Μπορδαλάς στον πάγκο της Χετάφε και τα κατάφερε. Πριν από λίγο δήλωσε πως: “η Χετάφε θα έχει τον προπονητή που ήθελε ο κόσμος και τη νέα σεζόν, εκείνον που ήρθε και μας έσωσε απ’ τον υποβιβασμό”. Ο Μπορδαλάς πρόσφατα δήλωσε πως θέλει να ηγηθεί ενός πιο φιλόδοξου πρότζεκτ, αλλά τελικά πείστηκε ν’ αναενώσει με τη Χετάφε. Όπως προκύπτει απ’ το ρεπορτάζ, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα προκειμένου ν’ ανακοινωθεί επίσημα απ’ την ΠΑΕ Ολυμπιακός με σκοπό ν’ αναλάβει άμεσα τα καθήκοντα του.

Bordalás continuará en el Getafe https://t.co/e11ooyZcT6 vía @OndaCero_es

— Radioestadio Noche (@RadioestadioN) June 13, 2023

Ο τέως τεχνικός της Εσπανιόλ θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες με τους άμεσους συνεργάτες του και θα διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρεις της προετοιμασίας, η οποία θα διεξαχθεί στο Μιλς της Αυστρίας, ενώ θα πάρει σημαντικές αποφάσεις σε ό,τι αφορά την κατάρτιση του έμψυχου δυναμικού της νέας σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα