Άρης: Πρεμιέρα στα διαρκείας (pics)

Κόντρα σε κάθε προκατάληψη, Τρίτη και 13 γαρ, ξεκίνησε σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Άρης για τη σεζόν 2023-2024. Στη μπουτίκ του συλλόγου, η κίνηση ήταν ικανοποιητική για τους “κίτρινους”, καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να κλείσουν μία από τις… υποχρεώσεις τους εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, σε ό,τι αφορά στη σχέση τους με την ομάδα.

Θυμίζουμε ότι από σήμερα 13/6 έχουν δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας όλοι οι φίλοι της ομάδας και ότι οι θέσεις των κατόχων

εισιτηρίων διαρκείας της προηγούμενης σεζόν θα παραμείνουν δεσμευμένες έως και τις 17/7. Εκτός από την μπουτίκ της ΠΑΕ Άρης (από την Δευτέρα έως την Παρασκευή 10:00 – 19:00 και το Σάββατο 10:00 – 15:00), όποιος θέλει, μπορεί να προμηθευτεί εισιτήριο και με τους εξής τρόπους:

On line Site arisfc.com.gr/eisitiria/eisitiria-diarkeiasOn line πώληση μέσω viva.grΤηλεφωνικώς σε call center της VIVA στο 11876 [Χρέωση κλήσης 0,96€/ λεπτό (Σταθερό) & 1,09€/ λεπτό (Κινητό)]

Γενικώς, λεπτομέρειες όποιος ενδιαφέρεται για αγορά εισιτηρίου διαρκείας μπορεί να διαβάσει εδώ.

Η ΠΑΕ Άρης δημοσίευσε σήμερα στο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφικό υλικό από την πρώτη ημέρα διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας, το οποίος συνοδεύεται από το εξής μήνυμα: “Ξεκίνησε σήμερα η διάθεση των καρτών διαρκείας της σεζόν 2023-2024. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε! ΜΟΝΟ ΑΡΗΣ!”

Keywords
Τυχαία Θέματα