Ο Μπόλονι για απειθαρχία, Ολυμπιακό, Μπουζούκη και Κουρμπέλη!

Ο Μπόλονι για απειθαρχία, Ολυμπιακό, Μπουζούκη και Κουρμπέλη! alambosΠαρ, 11/27/2020 - 13:31

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για πρώτη φορά με τα κρούσματα απειθαρχίας στο Καραϊσκάκη, αποκάλυψε πως παίκτες εστάλησαν στη διοίκηση, μίλησε για τον παροπλισμό του Μπουζούκη, τη θέση του Κουρμπέλη, τον Ντρεοσί, το ματς στο Καραϊσκάκη αλλά και το επερχόμενο με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά

όσα είπε ο Μπόλονι για: 

Την απειθαρχία των παικτών του στο Καραϊσκάκη:

"Όταν έχεις μια ομάδα με 40 νέους στα αποδυτήρια, κάθε ένας έχει το δικό του πνεύμα και το δικό του χαρακτήρα. Άρα ουσιαστικά δε μπορείσ να αποφύγεις τις έντονες καταστάσεις. Αυτό συμβαίνει καθημερινά. Εμένα μου αρέσουν, λατρεύω τους παίκτες με χαρακτήρα. Όμως αυτός ο χαρακτήρας πρέπει να πηγαίνει προς το συμφέρον όλων και πρωτίστως του συλλόγου γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κάποιοι μικροί εκνευρισμοί που συνέβησαν στο ημίχρονο ή στο τέλος του αγώνα συνέβησαν. Αλλά όλα φουσκώσανε λόγω των ΜΜΕ.

Διότι το να γράφεις για σκάνδαλα ώστε να το πουλήσεις καλύτερα τα γνωρίζούμε και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Μιλήσαμε ανοιχτά μπροστά σε όλους στα αποδυτήρια. Επίσης εκλήθησαν παίκτες ενώπιον της διοίκησης και πιστεύω ότι με την ωριμότητα που τους διακρίνει ότι ίσως ένας άλλος τρόπος αντιμερτώπισης είναι πιο σημαντικός και πιο σωστός. Έχω όμως το κουράγιο να πω ότι όλα αυτά είναι πίσω. Μπορεί όμως νε εμφανιστούν καινούρια γιατί έτσι είναι η ζωή. Για μένα και για τον κόσμο έχω μια απάντηση. Και είναι στον αγωνιστικό χώρο και είμαι πεπεισμένος ότι οι παίκτες μου θα δώσουν απάντηση στον αγωνιστικό χώρο."

Τον παροπλισμό του Μπουζούκη: 

"Δε θα μπω σε λεπτομέρεις. Δεν είμαι τόσο ειδικός όσο αυτοί που είναι δίπλα μου. αλλά κοιτάω με προσοχή όλα όσα κάνει ο Μπουζούκης. Και έχουμε εξειδικευμένς προπονήσεις που κάνουμε όχι μόνο μαζί του αλλά και με άλλους παίκτες. Γνωρίζω τα στατιστικά στοιχεία όλων των παικτών μου. Θα δώσω κι ένα παράδειγμα και δε θα ξαναμιλήσω για προβλήματα που πρέπει να μένουν εσωτερικά.

ι αν θέλουμε να παίξει ο Λούκας καταδικάζουμε τον Μπουζούκη ή τον Ανδρέα. Κάποια στιγμή με ρωτούν γιατί ο τάδε δεν παίζει, μετά με ρωτάνε γιατί ο δείνα δεν παίζει, και ούτω καθεξής. Έχουμε ένα ρόστερ περίπου 40 παικτών και η αλήθεια είναι ότι είναι πολλοί για να μπορέσουμε να δώσουμε χρόνο σε όλους. Γνωρίζω τα στατιστικά του στοιχεία, προσπαθώ με τα μέσα που διαθέτω να τους σπρώξω όσο πιο πάνω γίνεται και σε κάποια στιγμή θα έρθει και η ώρα του. Πρέπει να δείξουν και οι παίκτες αυτά που μπορούν."

Τον Ντρεοσί: 

"Μέχρι τον Ολυμπιακό δεν είχαμε τεχνικό ή γενικό διευθυντή. Άρα έπρεπε να φέρουμε κάποιον με τη δυνατότητα απόφασης. Ήταν ένας πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής στη Γαλλία. Έκανε σπουδές προπονητικής, υπήρξε προπονητής. Έκανε σπουδες διοίκησης και ήταν επικεφαλής σε ομάδες του Σαμπιονά. Γνωρίζει το διεθνές ποδόσφαιρο. Και θεωρώ ότι είναι ο ιδανικός άνθρωπος για την κατάστασή μας."

Το ματς με τον Ολυμπιακό

"Ενδεχομένως στν αρχή δείξαμε περισσότερο σεβασμό στον αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός ξείνησε με μια ισχυρή πίεση απέναντί μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος λίγο να έριξε το ρυθμό του. Ίσως, ίσως, πολλά ίσως. Όμως στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο ακριβείς τεχνικά. Καταφέραμε να μειώσουμε τις αποστάσεις μας από τον αντίπαλο. Δεν ξέρω αν ο Ολυμπιακός οπισθοχώρησε για να κρατήσει το αποτέλεσμα ή κουράστηκαν. Αναμφιβήτητα όμως εμείς πιέσαμα αλλά δυστυχώς δεν ολοκληρώσαμε τις πέντε μεγάλες ευκαιρίες."

Τη θέση του Κουρμπέλη

"Ο Κουρμπέλης θα μπορούσε να παίξει σαν στόπερ και στην Εθνική Ελλάδος έπαιξε επίσης εκεί. Μας φέρνει μια τεχνική ηρεμία στο χτίσιμο του παιχνιδιού μας. Αλλά αυτομάτως χάνουμε τιες βαθιές μπαλιές από το κέντρο του γηπέδου. Αλλά το βασικό μου πρόβλημα είναι να επιστρέψει ο Κουρμπέλης. Ο Κουρμπέλης λόγω των παιχνιδιών που έχει παίξει έχει ενοχλήσεις και όταν έχεις διαδοχικούς αγώνες οι μύες κουράζονται. Θα πρέπει να επανέλθει λοιπόν."

Το ματς με τον Παναιτωλικό:

"Όλους τους αγώνες πρέπει να τους κερδίζουμε. Είναι ο επόμενος αγώνας μας και πρέπει να κερδίσουμε. Χωρίς να μπούμε στη ζώνηη των φιλοσόφων είναι αγώνας που πρέπει να κερδίσουμε.  Στη ζωή υπάρχει το πρέπει. Πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα, αλλά τώρα πρέπει να κερδίσουμε και πολλές φορές το πρέπει δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο."

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off alambos On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Ο Λάζλο Μπόλονι απολαυστικός στάθηκε απέναντι στον Νίκο Τζουάννη και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που "καίνε" τον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα! Τα δήθεν "σκάνδαλα", παίκτες στη διοίκηση, η "καταδίκη" του Μπουζούκη, ο σεβασμός στον Ολυμπιακό και πολλά άλλα! Article publish on Παρ, 11/27/2020 - 13:31 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα