Ο Μπέκαμ μίλησε για την μεταγραφή του Μέσι

Μετά τον Χόρχε Μας και την συνεντευξή του στα Ισπανικά μέσα ενημέρωσης ήρθε η σειρά του συνιδιοκτήτη της Ίντερ Μαϊάμι, του σπουδαίου Ντέιβιντ Μπέκαμ να πάρει θέση για την μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα της MLS.

Ο Άγγλος, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην μετακίνηση του Μέσι στις Ηνωμένες Πολιτείες, εξήγησε τα πως ενημερώθηκε για την μεταγραφή του Αργεντινού αστέρα στην Ίντερ Μαϊάμι στην ομιλία του στο σεμινάριο “Μαθήματα ηγεσίας”.

“Πριν από μερικές εβδομάδες ξύπνησα

και είχα περίπου ένα εκατομμύριο μηνύματα στο κινητό μου. Τι συνέβη; Συνήθως δεν γίνεται τέτοιος χαμός. Ξαφνικά είδα ότι ο Μέσι ανακοίνωσε ότι έρχεται στο Μαϊάμι αλλά για εμένα δεν ήταν έκπληξη. Όταν ακούω ότι ένας από τους καλύτερους στην ιστορία – αν όχι ο καλύτερος – ο οποίος έχει κατακτήσει τα πάντα και είναι ακόμη σπουδαίος παίκτης, νέος και κάνει ό,τι κάνει, θέλει να παίξει στην ομάδα μου, είναι μια σημαντική στιγμή για εμάς”.

Ο Μεσι θα κάνει το ντεμπούτο του στις 21 Ιουλίου στον αγώνα τους Leagues Cup με την Κρους Ασούλ. Η πρώτη του συμμετοχή στην MLS θα έρθει έναν μήνα αργότερα περίπου στον εντός έδρας αγώνα με την Σάρλοτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα