Ολυμπιακός: Δύσκολο, αλλά όχι οικονομικό το θέμα Σλούκα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας από το ξεκίνημα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, είχε προσπαθήσει να βάλει τον Σλούκα σε ένα αγωνιστικό καλούπι, λίγο διαφορετικό από εκείνο που θα ήθελε ο Έλληνας παίκτης. Με πιο περιορισμένο χρόνο στο παρκέ, με ρόλο από τον πάγκο και με αποφάσεις περιορισμένες και μοιρασμένες στο υπόλοιπο σύνολο. Αυτός ήταν ο τρόπος που είχε επιλέξει να αγωνιστεί ο Έλληνας τεχνικός και παλιότερα αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που είχαν διαρραγεί οι σχέσεις του με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Σλούκας σε πολλά παιχνίδια του Ολυμπιακού

ήταν όχι απλά καλός αλλά εκείνος που καθόρισε το αποτέλεσμα, με αποκορύφωμα το τρίποντό του στην Πόλη και το 2-2 στα πλέι οφ απέναντι στην Φενέρ. Σε γενικές γραμμές όμως, καλά πληροφορημένες πηγές από την ομάδα αναφέρουν ότι είχε ανοικτή κόντρα με τον προπονητή του σε σημείο να μην τον ακούει 100% στο τακτικό πλάνο.

Παρόλα αυτά ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είναι απόλυτα κάθετος στο να φύγει, ίσα – ίσα η θέση του είναι ξεκάθαρη και κοινοποιημένη και στους διοικητικούς κύκλους της ομάδας: “Αν θεωρεί πως μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτό το παιχνίδι τότε να μείνει. Διαφορετικά όχι”. Αυτό είναι ουσιαστικά και το θέμα με το οποίο θα ξεκινήσει η κουβέντα των διοικητικών ηγετών της πειραϊκής ΚΑΕ, πριν η συζήτηση μπει στο οικονομικό σκέλος της, αν τελικά προλάβουν οι δύο πλευρές να μπουν σε αυτό το μονοπάτι.

Σε γενικές γραμμές και πριν ξεκινήσει η κουβέντα με τον Σλούκα, τα δεδομένα δείχνουν αποχώρηση του από την ομάδα, επειδή όμως, σε μια συζήτηση τα αποτελέσματα αλλάζουν και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει που τελικά θα πάει αυτή η κουβέντα, δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο ο Έλληνας γκαρντ να έχει αποφασίσει τελικά να γίνει κομμάτι στο παιχνίδι του Μπαρτζώκα και τελικά να μείνει.

Λίγο υπομονή ακόμα λοιπόν στους φίλους του Ολυμπιακού για το θέμα Σλούκα, αφού όμως, ξεκαθαριστεί δια παντώς πως η εξέλιξη της δικής του κουβέντας με το γεγονός πως έφυγε τελικά κι ο Σάσα Βεζένκοφ, δεν έχει καμία μα καμία απολύτως σχέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα