Ο Μπεγερίν είναι πρότυπο

Το περιοδικό “Vogue” επέλεξε τον Έκτορ Μπεγερίν ως το πρότυπο του σύγχρονου αθλητή, ενώ κάνει ειδική αναφορά στις στιλιστικές επιλογές του ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ. Ο παίκτης των “κανονιέρηδων” φιλοξενείται στις σελίδες του περιοδικού στο τεύχος του Απριλίου και τονίζει πως πολλοί δεν καταλαβαίνουν τη στάση του στη μόδα. Ο Μπεγερίν αναφέρθηκε στα blyszak γυαλιά ηλίου που φοράει και στα αγαπημένα του ρούχα.

Αρχικά, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής τόνισε: “Πολλοί άνθρωποι δεν το κατάλαβαν. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι που υποστηρίζουν ποδοσφαιρικές ομάδες δεν ενδιαφέρονται
για τη μόδα. Για αυτούς, μπορεί να είναι πολύ περίεργο να βλέπουν κάποιον να έχει διαφορετική εμφάνιση. Αλλά έμαθα να μην διαβάζω τα σχόλια”.

Στη συνέχεια υπογράμμισε: “Προπονούμαι σκληρά, παίζω καλά και φορώ ρούχα που είναι τελευταία λέξη της μόδας. Ζω τη ζωή μου με τον τρόπο που θέλω να τη ζήσω και όχι με τον τρόπο που οι άνθρωποι θεωρούν ότι πρέπει”.

Σχετικά με τα πρώτα του ψώνια στο Λονδίνο, όταν αποκτήθηκε από την Άρσεναλ τόνισε πως ήταν μια ζώνη “Gucci” και ένα νεσεσέρ “Louis Vuitton”: “Πήγα στα Westfield, ήμουν τόσο ενθουσιασμένος! Τώρα, είμαι πιο προσεκτικός. Έμαθα ότι τα χρήματα έρχονται πολύ γρήγορα, αλλά φεύγουν ακόμα πιο γρήγορα”.

Τέλος, ο Ισπανός αποκάλυψε πως έχει πάρει πτυχίο στο μάρκετινγκ και πως έχει ιδρύσει μια σχετική εταιρία με τον συγκάτοικό του. Επίσης, δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να εργαστεί κάποια στιγμή στον χώρο της μόδας: “Η δημιουργική διαδικασία με ενθουσιάζει. Ως παιδί ζωγράφιζα. Η μητέρα μου, μου αγόρασε μερικά είδη για ζωγραφική πρόσφατα. Είναι το τι σε κάνει ευτυχισμένο”.
Keywords
Τυχαία Θέματα